האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

קפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

📖 חודש הכתיבה הלאומי || בניית שלד עלילה 📖, National Novel Writing Month, 2020
פורסם ב: Nov 19 2020, 17:52 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 7208
מגדר:female
משתמש מספר: 63575
חפצי המשתמש: צפה

משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): בית הספר לכישוף, קסם ויכולת.
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): 3 הגיבורות שלנו מגיעות לבית הספר לכישוף, קסם ויכולת.
הכל טוב, עד ששלושת הגיבורות מגלות שיש לבית הספר סודות, המובילים אותן להתמודדות עם הצדדין החלשים שלהן.
הגיבורות נפגשות, וכל אחת מביאה את הכיוון שלה - ואז הן מגלות שיש בתעלומה הזו הרבה מעבר למה שחשבו בהתחלה.
יחד הן מתמודדות עם האתגרים, לצד הלימודים.
אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): רואים את הדמויות, מסבירים על בית הספר.
אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): הגיבורות מגלות שיש לבית הספר סודות, ומנסות לגלות מה הולך פה, דבר שמוביל אותן לדברים מעבר לסודות בית ספר. (מכיוון שעד השיא הגיבורות פועלות בניפרד, יש 3 סיבוכים לא בגלל שהעלילה שלי מסובכת אלא כי כל אחד מהסיבוכים הוא אצל דמות אחרת)
סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): הסיבוך הראשון הוא אצל לילה בבית הספר לכישוף: התלמידה המצטיינת מגלה שבכישוף יש מעבר לשיקויים. לא נשמע מאיים, נכון? אך לאן זה יוביל אותה?
העלילה מסתבכת כאשר התעלומה מביאה את לילה למקומות ודמויות שלא חלמה שתצטרך לפגוש.
סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): הסיבוך השני הוא אצל ארטמיס בבית הספר לקסם: לצד ההשקעה הכמעט נואשת בלימודים, ארטמיס מבינה שלא הכל מושלם ויוצאת לחקור.
העלילה מסתבכת כשארטמיס מגלה שמעורבים בעניין יצורים שלא רוצים שיגלו על זה, והיא נאלצת להקיע את כל כישורי הקסם הלא בדיוק מושלמים שלה כדי להינצל.
סיבוך שלישי (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): הסיבוך השלישי הוא אצל רואן בבית הספר ליכולת. התלמידה הביישנית מגלה בעיות בניירת בית הספר ומנסה להבין מה זה אומר.
העלילה מסתבכת כאשר רואן מגיעה לכיוונים שבשביל להתמודד איתם היא צריכה להתעלם מהביישנות שלה.
שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): 3 הדמויות נפגשות, והסיבוכים שלהן נפגשים...
התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): בכוחות משותפים, שלושת הגיבורות מתמודדות עם כל הבעיות.
במקביל, שלושת התלמידות מצטיינות בלימודים.
סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): טוב, זה די סוד, אבל מגיעים לשגרה שונה מזו שהיתה בהתחלה. והן התלמידות המצטיינות.
פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות):ערב. שלושת הגיבורות הולכות לישון, יש הסבר ואז התעוררות בצורה כללית.
פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות: *לילה* - ההתעוררות מנקודת מבט שלה, והתחלת הלימודים בבית הספר לכישוף.
פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות:*ארטמיס* - ההתעוררות מנקודת מבט שלה, והתחלת הלימודים בבית הספר לקסם.
פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות:*רואן* - ההתעוררות מנקודת מבט שלה, והתחלת הלימודים בבית הספר ליכולת.
פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות:*לילה* - החיים ונקודת המפנה בסוף...
פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות:*ארטמיס* - החיים ונקודת המפנה בסוף...
פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות:*רואן* - החיים ונקודת המפנה בסוף...
פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות:*לילה* - מסתבכים, מה קורה פה?
פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות:*ארטמיס* - מסתבכים, מה קורה פה?
פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות:*רואן* - מסתבכים, מה קורה פה?
פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות:*ביחד* - נפגשים ובסוף פותרים את כל הבעיות..
פרק סיום - אממ, סיום וזה..
מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק):
הערות:
האם הטופס גמור? אכן.

--------------------
קראו לי דרקונית
אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת.
רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף!

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 5 2020, 20:37 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19378
משתמש מספר: 73121

משפט מפתח (על מה, בעצם, עומד להיות הסיפור שלכם? ממש משפט כללי שמתאר את הנושא המרכזי של הסיפור): על שתי ילדות שנמכרות לקרקס.
תקציר עלילה (ספרו כאן על מה עומד להיות הסיפור שלכם, ממש במספר שורות): קיילה ומרי נמכרות לקרקס בגיל עשר, ומנהלת הקרקס, היית'רה, מתייחסת עליהן באופן מחפיר במשך ארבעה שנים. הן לא מצליחות להסתדר, אבל הן נלחמות. יום אחד, למרי נמאס, והן מנסות לברוח.
אקספוזיציה (הפתיחה של הסיפור שלכם - הצגת המקום, הזמן, הדמויות... בעיקרון - באיזו נקודה ומצב הסיפור שלכם מתחיל, ואיפה?): הסיפור שלי מתחיל במרתף חשוך ואפלולי בדרום קליפורניה, לצד מרי, אחת משתי הגיבורות של הסיפור. הזמן הוא היום ה-1460 שבו מרי וקיילה כלואות בקרקס. מרי שומעת את קיילה צורחת מעליה בגלל שהיית'רה מענה אותה.
אירוע מחולל (זהו האירוע שבסופו של דבר, מביא את ההסתבכות בסיפור שלכם. העילה לסיבוך): למרי נמאס מזה שהיא וקיילה כלואות.
סיבוך ראשון (מה מסתבך בסיפור שלכם? הבעיה שלמעשה מניעה את הסיפור): מרי וקיילה מנסות לברוח.
סיבוך שני (אם יש לכם בסיפור יותר מסיבוך אחד): הן מצליחות לברוח אבל הן תקועות באמצע מדבר
שיא (המקום בו ההסתבכות שלכם מגיעה לשיא, הרגע הכי מותח בעלילה): קיילה מנסה להתאבד
התרה (איך נפתר הסיבוך, הבעיה המרכזית בסיפור? אם יש מספר בעיות שמתעוררות במהלך הסיפור וצריכות להגיע לכדי פתרון, הציגו את ההתרה של כולן): בעיה אחד: הן מצליחות לברוח
בעיה שתיים: הן מצליחות לתפוס טרמפ לא חוקי על משאית
סיבוך שלוש: קיילה לא מצליחה להתאבד
סיום (מה קורה בסיום הסיפור שלכם? הסיום הוא יכול לכלול חזרה לשגרה, לדוגמה, או הגעה לשגרה שונה מזו שהייתה בהתחלה... תלוי בסיפור שלכם, כמובן. פשוט פרטו כאן איך הוא נגמר): מרי מצליחה למצוא את המקום שלה בלהקה מפורסמת, וקיילה הופכת לסופרת וכותבת את הסיפור שלהן. היית'רה נכנסת לכלא.
פרק 1 - פירוט התרחשויות עיקריות (אפשר אפילו לכתוב בנקודות):
פרק 2 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 3 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 4 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 5 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 6 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 7 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 8 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 9 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 10 - פירוט התרחשויות עיקריות:
פרק 11 - פירוט התרחשויות עיקריות:
מספר הפרקים בסיפור (נא למלא סעיף זה אם לא מילאתם את סעיפי הפירוט על כל פרק): בערך 40
הערות: אני רק התחלתי לכתוב את הסיפור:)
האם הטופס גמור? ממש לא

--------------------
🌻MIKA||SHE\HER🌻

מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון

User Posted Image

תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים

---------
פורסם ב: Dec 15 2020, 16:15 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 62488
משתמש מספר: 55840

שימו לב - האשכול יישאר פתוח עד יום שלישי הבא למקרה שמישהו רוצה להעתיק ולשמור לעצמו את הטופס שלו :) נא לא להגיב כאן בזמן זה, כל תגובה באשכול לאחר תגובה זו - תחשב לספאם.

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) 1 [2]  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025