![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (10) « ראשון ... 7 8 [9] 10 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 8 2020, 13:28 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
📖 יום מספר 18: 📖 • היעד היומי: לסיים את כתיבת הפרק התשיעי בסיפור שלכם, אותו התחלתם לכתוב אתמול (גם אם לא כתבתם אתמול בדיוק חצי פרק והיום נשאר לכם קצת יותר או קצת פחות מחצי פרק לכתוב, זה בסדר. כל עוד תכתבו היום 200 מילים לפחות ותקשרו כאן - זה ייחשב לאתגר). • הטיפ היומי: • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): אני רוצה שבפרק הזה, תופיע/יופיע קרוב/ת משפחה של אחת הדמויות שלכם. שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם מחר ב-12:00, יש לכם עד אז לבצע את המשימה של היום :) אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2020, 23:15 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: וריאן, rainmaker
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8531453 מספר המילים שכתבתי היום: 504 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 15 חלק א הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): קרובים לסוף! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2020, 00:48 AM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, חולמני
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=159862&view=findpost&p=8531555 מספר המילים שכתבתי היום: 500 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 9 חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): קרוב משפחה נחשב אם הוא הופיע גם בפרק קודם? הודעה זו נערכה ע"י חולמני ב Dec 9 2020, 00:48 AM -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2020, 01:06 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, Nico di Angelo
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...5entry8531583 מספר המילים שכתבתי היום: 1939 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חלק 3, פרק 6 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): יש לי מחר מבחן במזרחנות ואני באמת לא יודע.ת כלום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2020, 09:58 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: יעל, הרמיוני445
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8531642 מספר המילים שכתבתי היום: 302 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 7-חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): שם + כינוי: יעל, הרמיוני445 הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8531642 מספר המילים שכתבתי היום: 223 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק?פרק 8- חלק 1 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): שם + כינוי: יעל, הרמיוני445 הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8531642 מספר המילים שכתבתי היום: 257 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 8- חלק 2 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): שם + כינוי: יעל, הרמיוני445 הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8531651 מספר המילים שכתבתי היום: 210 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 9- חלק 1 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): זה הרבה מהמשימות הקודמות. מקווה שזה בסדר שכתבתי הכל באותו עמוד, פשוט אם הייתי מחכה עד שיגיבו היה לוקח זמן והמשימות היו מתקדמות בינתיים... -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2020, 14:30 PM
|
||
יעל - אלופה, אין בעיה :) מה שכן, מבחינת משימות זה ייחשב לך רק למשימה של אתמול כמובן.
📖 יום מספר 19: 📖 • היעד היומי: לכתוב את החצי הראשון של פרק 10 בסיפור שלכם (זה בסדר גם אם זה לא יהיה בדיוק חצי, כל עוד יהיו 200 מילים לפחות. אבל שימו לב שמחר תצטרכו לסיים את הפרק, כך שככל שתכתבו פחות היום - תהיה לכם יותר עבודה למחר!). • הטיפ היומי: מצטערת שזה באנגלית, אין המון סרטונים בעברית בנושא וזה באמת סרטון ממש חמוד אז מקווה שתראו בכל זאת :) ואם למישהו מפריעה האנגלית, יש שם גם אופציה לכתוביות בעברית. • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): אני רוצה שהחלק שאתם כותבים היום יכלול מטאפורה כלשהי (הכוונה היא לא שהמטאפורה תהיה מוטיב מרכזי או משהו, רק שיהיה משפט כלשהו בחלק שאתם כותבים שכולל מטאפורה - כמו המטאפורות שעליהן דיברו בסרטון). האתגר הזה, אגב, מתאים גם לאנשים שכן תכננו שלד עלילה מלא ^^ שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם מחר ב-12:00 - ואז כבר לא תוכלו לבצע את המשימה הזו. אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 00:47 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8531453 מספר המילים שכתבתי היום: 697 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 15 חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 14:45 PM
|
||
אני רואה שרק וריאן כתבה בינתיים. שימו לב - אני מאריכה את המשימה של אתמול עד שתיים וחצי, ואז כבר אפרסם את האתגר של היום. מהרו לקשר!
-------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 15:30 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: תם, ניקו די אנג׳לו
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8533578 מספר המילים שכתבתי היום: 1868 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? חלק 3, פרק 7 הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): ככ מתקרבים לסוף אמג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 16:34 PM
|
||
היי כותבים! איפה אתם? מה קורה?
📖 יום מספר 20: 📖 • היעד היומי: לסיים את כתיבת הפרק העשירי בסיפור שלכם, אותו התחלתם לכתוב אתמול (גם אם לא כתבתם אתמול בדיוק חצי פרק והיום נשאר לכם קצת יותר או קצת פחות מחצי פרק לכתוב, זה בסדר. כל עוד תכתבו היום 200 מילים לפחות ותקשרו כאן - זה ייחשב לאתגר). • הטיפ היומי: • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): אני רוצה שבפרק הזה, אחת הדמויות שלכם תאכל מאכל שהיא לא מכירה. שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם ביום ראשון, אך האשכול יינעל מחר ב-16:00 - יש לכם עד אז לבצע את המשימה של היום :) אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2020, 19:53 PM
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8533457
הקישור לחלק שכתבתי אתמול: מספר המילים שכתבתי אתמול: 579 מספר הפרק שכתבתי אתמול, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק עשירי חלק א הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): אוף אני פרסמתי את החלק של אתמול אבל שכחתי לקשר ולא הייתי בפורטל כל היום אז לא ראיתי את התזכורת. בבקשה תגידי לי שזה נחשב :( -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2020, 12:02 PM
|
||
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8534896 מספר המילים שכתבתי היום: 625 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 16 חלק א הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): מתקרבים לסוף D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2020, 15:48 PM
|
||
שם + כינוי: רוני, חולמני
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8535353 מספר המילים שכתבתי היום: 443 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק עשירי חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): הוספתי מאכל שהגיבור הראשי לא טעם קודם -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 15:50 PM
|
||
יום לפני האחרון! מחכה לחלקים הכמעט-אחרונים של כולכם!
📖 יום מספר 21: 📖 • היעד היומי: לכתוב את החצי הראשון של פרק 11 בסיפור שלכם (זה בסדר גם אם זה לא יהיה בדיוק חצי, כל עוד יהיו 200 מילים לפחות. אבל שימו לב שמחר תצטרכו לסיים את הפרק, כך שככל שתכתבו פחות היום - תהיה לכם יותר עבודה למחר!). • הטיפ היומי: הדבר השני* הכי גרוע לעשות בזמן כתיבה הוא לקרוא את עצמכם תוך כדי. לקרוא בסוף כל משפט, בסוף כל פסקה – זה אשכרה קטסטרוף. אתם ממש לא רוצים לעשות את זה. כשאתם קוראים בסוף כל משפט, בסוף כל פסקה – אתם מעקרים ומסרסים את עצמכם. אתם מפעילים את חוש הביקורת שלכם במצב טורבו, ובדיוק בדיוק כשצריך לכבות אותו. - צפריר בשן. (אגב, לדבריו, הדבר הראשון הכי גרוע שאפשר לעשות בזמן כתיבה הוא לנהוג. צודק, בתכלס.) • האתגר היומי (מיועד בעיקר לכותבים שלא תכננו שלד עלילה מלא): אני רוצה שהחלק שאתם כותבים היום יכלול פתיחה של דלת, פיזית או מטאפורית. שימו לב - החלק שתפרסמו ותקשרו היום, יהיה תקף למשימה של היום בלבד! אם פספסתם משימות קודמות, זה בהחלט בסדר להתחיל לכתוב עכשיו - אך לא תקבלו תגמול על משימות שלא ביצעתם בזמן. לכן, אין להגיב כאן עם טפסים המיועדים למשימות של ימים קודמים. ניתן לקשר את החלק שכתבתם היום גם אם הוא לא הפרק המופיע ביעד היומי, כל עוד הוא כולל 200 מילים לפחות. המשימה הבאה תתפרסם מחר ב-14:00 - ואז כבר לא תוכלו לבצע את המשימה הזו. אז קדימה, מהרו לכתוב - היום! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 19:59 PM
|
||
הקישור לחלק שכתבתי היום: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8534896 מספר המילים שכתבתי היום: 791 מספר הפרק שכתבתי היום, והאם כתבתי את החצי הראשון או השני של הפרק? פרק 16 חלק ב הערות/שאלות/הארות/מילים מילים מילים (אם הסיפור שלכם גמור, כתבו זאת כאן): זה היה מסע מפרך וארוך. אחלה של סיום עשיתי שם :0 -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |