![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2020, 15:32 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
19 בנובמבר
יומן יקר, מה שלומך? היום בדקתי בלוח השנה המוגלגי שלי, וראיתי שמחר נחגג יום הילד! שאלתי את רון על זה, והוא אמר שבעולם הקוסמים לא חוגגים אותו! איך זה אפשרי לא לציין יום כזה חשוב?! ברור שמייד ניגשתי לדמבלדור והסברתי לו על זה. הוא הסכים שנחגוג את היום הזה, אבל לא ידע איך! אמרתי לו שאני אדאג לכל, ומייד רצתי לתלות טופס הרשמה לוועדת יום הילד! בשעה 16:30 נפגשנו בספרייה. נוויל, פדמה ופרוואטי, לבנדר, ארני מקמילן וחנה אבוט הגיעו. לא נרשמו הרבה, אבל זה מספיק. מייד חילקתי תפקידים (כמה נחמד להיות מנהלת), והתחלנו לעבוד. נוויל הסכים לדאוג לצמחים קסומים שישירו לנו שירי ילדים, פדמה ופרוואטי יאפו עוגיות בצורת ילדים, ארני ולבנדר יעבדו על כרזה שנתלה, וחנה הכינה קישוטים. ואני? אני חילקתי לכל הילדים הזמנות וסיפרתי על היום המיוחד הזה. 20 בנובמבר יומן יקר, היה פשוט מדהים! כמעט כל תלמידי הוגוורטס הגיעו לחגוג את יום הילד! אפילו מאלפוי! למרות שנראה לי שהוא בא רק בשביל העוגיות. הסתבר שלפדמה ופרוואטי יש כישרון אפייה מעולה, והן אפו עוגיות בצורת ילדים ובטעם וניל-שוקולד. הצמחים שנוויל הביא היו ממש חמודים, וכל פעם שמישהו עבר לידם הם שרו לו "על הקיר טיפס לו עכביש קטן" או "נד-נד"! איך הוא בכלל הצליח לגרום להם לעשות ככה?! כשהמורים נכנסו,(פרופסור פליטיק לבש גלימה משעשעת מאוד בצבע צהוב זרחני) היה נראה שהם ממש ממש מתרשמים! אולי עכשיו הם יעלו לי את הציון... בכל מקרה, דמבלדור פתח עשרים ושלושה נפצי הפתעה, וקיבל בובה של חד קרן, ערכת מגנטים, חבילת בלונים שלא מתפוצצים ועוד המון פרסים מגניבים. ופרופסור מקגונגל אכלה כל כך הרבה עוגיות, שחשבתי שהיא עוד רגע פשוט תתפוצץ! אחר כך היה אירוע התרמה. נוויל ופדמה הכינו הצגה, ואת הכסף שתלמידי הוגוורטס שילמו כדי לראות אותה, תרמנו לבית היתומים! עכשיו יהיה לילדים שם הרבה יותר טוב. החגיגה הייתה ממש מוצלחת, ושמחתי שבאמת אכפת לאנשים מהיום הזה. לילה טוב יומן, נתראה מחר. -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |