האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

יומנה של הרמיוני גריינג'ר || קורן, לה
פורסם ב: Nov 21 2020, 11:07 AM
צטט הודעה

נגזרת זה לא תחליף לשכל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 6
מגדר:
משתמש מספר: 72867
חפצי המשתמש: צפה

וואו! יומני היקר, כנראה לא תאמין למה שאספר לך, אבל אתה חפץ דומם שלא מקיים אף אחד מחוקי גמפ לחיים, אז בכל מקרה אתה לא תוכל להאמין. עשינו היום דברים כל כך מדהימים... פרופסור סנייפ לימד אותנו להכין שיקוי נעורים. שיקוי נעורים! זה שיקוי לרמת כשיפומטרי! למרבה הצער, אני הייתי היחידה מבני כיתתנו שהצליחה לדייק בהכנת השיקוי. אומנם ארני מקמילן, ההפלפאפי ההוא, הצליח להגיע לגוון אינדיגו (הגוון הדרוש היה כחול כהה). אבל כנראה שמה שפרופסור פליטיק עשה היה יותר מועיל. למדנו כשפי שכנוע, שיעזרו לנו לבסס את עמדתנו כאשר אנו מנסים לשכנע לתת יותר זכויות לילדים. רון הצליח כל כך בכשפי השכנוע, שגרם לפרופסור פליטיק לא לתת לנו לתרגל. כמובן שמיד ביטאתי את לחש הנגד וגרמתי לפליטיק לחזור לתת לנו שיעורי בית. הדבר האחרון שהילדים פה צריכים זה להיכשל בלימודים. בכל מקרה, גם גרמתי לחש קונופונדוס על דראקו מאלפוי, שניסה לשכנע כמה ילדי מוגלגים שהוא שונא במיוחד לגשת לפרופסור דמבלדור ולבקש ממנו שיהרוג את כל בני המוגלגים המטונפים. אני לא מבינה למה הוא סולד מאיתנו, בני המוגלגים. אישית, אני חושבת שאנחנו יותר שווים. אנחנו הצלחנו לקבל קסם למרות שבני משפחתנו חסרי קסם. לאחר מכן הלכנו לשיעור תורת הצמחים, ולמדנו דבר מרתק במיוחד: לפי התנהגות הדודאים ליד ילד, אפשר לדעת מתי היום הולדת שלו! הדודאים נראים כמו תינוקות וזה מאפשר להם לפתח את התכונה המיוחדת הזו. נוויל התחנן בפני פרופסור ספראוט לקחת כמה הביתה. הוא נורא שכחן. אחרי זה הגיע החלק הכי שנוא עליי ביום, אבל נראה ששאר הילדים צהלו מזה- שיעור חופשי.
זה פשוט זמן מבוזבז. ועכשיו גם אין לי מה לכתוב על זה.

נתראה!

--------------------
כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025