![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:25 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה צינזור רוזנ? אתה מפחיד אותי.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תשני אותו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי את אחות של אבישג 2.0 איתמר ורוני? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לא משנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:26 PM
|
||
הנה עוד בדיחה: שה ישראלית מגיעה לשערי שמים ורואה קיר מלא שעונים,
היא שואלת את המלאך מה זה כל השעונים האלה? מלאך: לכל בן אדם יש שעון, כל פעם שהבן אדם משקר המחוגים של השעון שלו זזים. אישה: מה זה השעון הזה? היא שאלה והצביעה על אחד השעונים מלאך: זה השעון של אברהם לינקולן, המחוגים שלו זזו שתי פעמים ניתן ללמוד שהוא שיקר רק פעמיים בחיים שלו. אישה: מה זה השעון הזה? שאלה האישה והצביעה על שעון אחר מלאך: זה השעון של הנזירה תרזה, המחוגים שלה אף פעם לא זזו ,מכך ניתן ללמוד שהיא אף פעם לא שיקרה. אישה: ואיפה השעון של ביבי? מלאך: אצלי במשרד מול השולחן. אישה: למה? מלאך: אני משתמש בו כמאוורר. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:26 PM
|
||
:מגלגלעיניים:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:27 PM
|
||||
כנל רוצה שרשור בצלצלים? -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:27 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבינה שאת/ה לא אוהב/ת את ביבי לול ו וואו נניח וזה נכון השעון שלי יסתובב במהירות אינסופית -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:28 PM
|
||||||
לא נכון. אני ימנית. פשוט זה הבדיחות היחידות שאני מוצאת על פוליטיקה.... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:28 PM
|
||||||
שמה יהיה בו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:29 PM
|
||||||||
כי השמאל שולט על התקשורת ![]() -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפיאפ מה יש! כמעט מאכל שהוא לא דג זה אכיל מבחינתי אז יאי -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
רחלי זאת לא אשמתי...
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:30 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי חרמשים לזה נראלי אני אשיג מספיק בעולם הבא.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 14:31 PM
|
||
שמאלני או ימני, ביבי הוא שקרן לא קטן
כמו עוד המון פוליטיקאים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |