![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (110) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:20 PM
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי 3> -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:21 PM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלתי את הגר החיה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמהלה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר אבל היא בכיתה ה' עזוב אותה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שקול הכוחות על הגוף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:22 PM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכוונה לא היה מנצח, ניסו להדגיש את החברות של טרוי ועאבד וזה שירלי.. שירלי לא ממש עניינה אותי אף פעם אז לא אכפת לי ממנה וחבל, כי היא הייתה יכולה להתפתח וזה אבל אהבתי את הפרק עם המכונת אמת והצוואה של פירס -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:22 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בכיתה יא... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:23 PM
|
||||||||
המתלים היפים שלך עשו לי חשק לנגן על גיטרה אבל אני לא יודעת לנגן על גיטרה אז כתבתי גיטרה בטעות בכמה מקומות לא קשורים במשהו שאני מנסחת עם אור. מרתק איך אצלךך? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:24 PM
|
||||||||||||
אבל היא אמרה שהיא לומדת פיזיקה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:24 PM
|
||||||||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכהההה כן, זה בהחלט מתלים נחמדים ושוב שכחתי איפה החבאתי את השלישי החבאתי אותו כי אח שלי רוצה אותו והוא לא מנגן על גיטרה אז לא אכפת לי אם זה יעשה את החדר שלו יפה יותר, אני רוצה לשמור את זה לעצמי. אבל סיימתי לנסח עוד פעילות ואני אנסה לתקן את הפעילות עם וריאן ולנסחחחח -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:25 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה יודע שלא כל מי שלומד פיזיקה לומד את זה? די להיות מציק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 22 2020, 13:26 PM
|
||||||||||||||||
היא טוענת שהיא בכיתה יא. אפשר לנצל את זה ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||
גם לא כל מי שבכיתה יא למד את זה... -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||
אה וואו כן הפרק צוואה היה די מצחיק אבל בכלל, עכשיו ג'ף מורה, צירפו גם את השני המורים האחרים, ויש מצב שזו רק אני או שעשו תאורה אפורה לכל הפרקים? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |