![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:30 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:31 PM
|
||||||||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. בעיקרון שכן יש אישור, זה היה רק בגלל אובמה שהיה הקפאת בניה, טראמפ שחרר את זה ועכשיו מותר 2. איזה זכויות אדם? לא אכפת להם בכלל מזכויות אדם. רק בשבוע האחרון זה קרה. 3. האמת היא שתנועת רגבים הגישו פעמיים עתירה לבית המשפט המחוזי בירושלים, בפעם הראשונה הגיעו ל'הסכם' עם הבדואים שיגישו בקשה להסדרת המקום תוך 45 יום, ואז יהיה דיון על זה. בפעם השניה, אחרי שהם לא הגישו את הבקשה בזמן המוקצב, העתירה נדחתה בגלל ה'הסכם'. עברו כמה שנים טובות, והם עוד לא הגישו את הבקשה. עכשיו תנועת רגבים מתכוננת להגיש עוד עתירה. 4. אולי -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בול אני ועכשיו נגמר השיעור סוף סוף. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו צהריים... -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל את כבר מתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את.ה בעצם אומר שרוב המשפחה המורחבת שלי צריכה לעבור דירה. וגם מלא חברות שלי. ובעצם אתה אומר שצריך להעיף אנשים מהבתים שלהם רק כי זה מקום שגרים בו גם ערבים. וסורי שאני יוצאת עליך ככה אני פשוט עצבנית (לא שזה סיבה טובה אבל מה אני יעשה קשה לשלוט בזה) אבל תדע.י שזה לא מכוונה רעה חלילה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקטע הוא שאין לי ממש בסיס כאילו לא קראתי שום ספר פנטזיה עם ייצוג א-בינארי יש לי המון שאלות שאפשר לשאול על הנושא הזה אבל לא יודע.ת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי השארה לפאנפיק חדש ועוד לא סיימתי את הפאנפיק הנוכחי
וזה ממש חסר אחריות להתחיל למקבל שני פאנפיקים בו זמנית וחכן זה ממש מה שאני הולכת לעשות -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:32 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראי.ה תגובה למעלה ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מהן -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתה כל פעם מחדש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מע -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש זמן לחקור על זה אם את.ה רוצה Tbh הדמויות הא-בינאריות היחידות שראיתי ביקום פנטזיה זה בסדרות של דרימוורקס -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
חשבתי שגמרת לכתוב את חצי ירח ואת רק מחכה למור שיסיים לבטא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זאת שיחה די כבדה נראה לי שהיא מתאימה יותר לדיבורים 13. והאריפוטרשולתתת1234 אני יודעת שעכשיו צהריים. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |