![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 99 100 [101] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:38 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול כע זה טוב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:39 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טובבב
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו דנות פה על חוק הכל טוב כשזה מגיע להומופוביה וגזענות וסקסיזם אתם תצטרכו לסלוח לי אם פחות בא לי לסבול אנשים שאומרים לי שלא כדאי שאני אתקיים :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתוק עכשיו הבנתי שממש אין טעם לכתוב ננעל כל סוף נוד ולנסות שהתגובה שלך תהיה אחרי הננעל של ההנהלותי\אוררו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים
תשאירו את הדיונים המפחידים לנו"ד הבא קשה לדבר ככה כשכל רגע הנו"ד אמור להינעל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:40 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יואו בואו ננסה לשבור תשיא של הטאבו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 13:41 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו באמת no hard feelings אני לא יודע.ת הרבה על הבנייה בשטחים ואני אשמח לשמוע וללמוד בלי שום ויכוח או משהו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה אבל זה מה שאני הבנתי. סורי אבל אם כבשנו משהו וכן כבשנו את מה שנקרא 'השטחים' (אגב אם אתה שואל אותי לא כבשנו אל שחררנו) אז זה שלנו. חוץ מזה שלפי התנך קיבלנו את זה מאלוקים אבל זה לא רלוונטי לדיון בנינו. ולבנות בתים בגבעה סתם ככה זה באמת לא חוקי (אני דווקא בעד זה אבל זה לא אומר שזה חוקי) אבל לגור ביישוב ביוש עם אישור המדינה זה בהחלט חוקי. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |