![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:35 PM
|
||||||
![]() Consider it handled ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- עמרי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:35 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה קורה עכשיו? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:36 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמרי
כתוב לך הנהלת האתר אתה לא ירין, אתה לא אמור להספים לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:37 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בא והולך, עכשיו לא כן לפעמים בפורטל ולפעמים עם חברים אבל זה בעיקרון לנתח כל פעולה שאני עושה וזה.. זה מכאיב לפחות זה פחות גרוע עכשיו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:38 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שזה יהיה שלושה נובים לא פעילים. רק ללא פעילים היה זמן לחפש כי כל השאר היו עסוקים.
לכתוב דרך בפרבולות זה משעמם. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:39 PM
|
||
חנה דור מחובר.ת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:39 PM
|
||
אוף יש לי רשימה של צרות. אני לא אמורה להיות שמחה כי אחותי מתחתנת עוד יומיים?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:40 PM
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון יש לי את הפרוייקט של בית החלומות שלי? שעבדתי עליו יותר מ5 חודשים? אז הוא נמחק. הלך. מת. ז"ל. -------------------- עומר
|||||||||
|
|
||
בום באגים
|
|
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהתחלה חשבתי שהתכוונת לתוכנית אבל לא, זה לא עובד ככה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:41 PM
|
||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באסה.. על איזה תוכנה אתה עובד? אני יכול לתת לך כמה טריקים ותוכנות ששומרות אוטומטית -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:41 PM
|
||||||
זה גם קשור לתוכנית. אני עצובה בגלל הציון שלי... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:42 PM
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נכשלתי במתמטיקה ועכשיו מכריחים אותי לעשות עוד עבודות למה מה הציון? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:43 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מוזמן לפרטי, אם אתה רוצה לפרט -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 20:43 PM
|
||||||||||
73. זה נחשב שם נכשל. וזה גם הציון הכי נמוך שקיבלתי בחיים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |