![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:11 PM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יוצא מן הכלל קורן שששש -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
~לא רלוונטי~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי רואים את זה כזה בהקרנה מה את צריכה ללמוד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:12 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שבארצות הברית עכשיו 13:00.
מקסים. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רגע, אתה עידו? עידו הקוסם? -------------------- דור לא מאמינ.ה במוסכמויות חברתיות ברווזוני גומי לשלטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןןןןןןןןןןןן אני פשוט כל כך אהבתי את מייקל כל הסדרה והוא ופטרה היו הדמויות האהובות עליי ואז הוא מתתתתתתתתתתת אע החיים קשים ועצובים ואז הוא חזר רע ומרושע ובלי אהבה לג'יין בכלללללללללל אז אני מבינה מזה שאת בעד מייקל וג'יין? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:13 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"האוויר שלי הוא ברשותי"
"זו זכותי כצרכן לאכול מה שבא לי" אני אוהב את אפס. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כאילו התקהלות תנך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
||
אני אחזור כשאני אדע מי זה.את רוצח משרת.
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרנו לנודים הרצים?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם אוהבים את אפס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתעקי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:14 PM
|
||||
מוח אפס זה אחד המצחיקים. וגם אפס בקולנוע. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרגישה מוזר לקראת החתונה. אני מתרגשת אבל המבחן הזה גורם לי לעצבות.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
סרט אפס הכי טוב. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |