![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:26 PM
|
||||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז רואה את הזיכרונות של סטן ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:26 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר יו ההכרזה על הזוכים עוד כמה דקות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:27 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה מצאתם?
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:27 PM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין דבר כזה היו לי הרבה הקלות בתיכון, אבל בעל פה במתמטיקה לא היה לי חחח הייתה הקראה ואני חושב שהיו כאלה עם הכתבה
אוף מה, אני עושה כמה דברים במקביל רחמו עליי
חחחחחחחחחחחחחחחח מה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:28 PM
|
||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בצלצל מקסים שעונה לקוד :חזרתי: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעיקרון מגיע לי הארכת זמן אבל אין לי התאמות בכלל בפועל
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני אשיג הקלות של הפרעת קשב וריכוז? זה רעיון כי ההקלה היא שנבחנים בחדר לבד ואז אין חשד להעתקה...
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:29 PM
|
||
אממ
דקה בעיקרון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל מקרה את צריכה לכתוב דרך למרות שאני מכירה מישהו שהגיש את הבגרות בלי דרך וכמעט פסלו לו על חשד להעתקה אבל דיברו עם משרד החינוך ואישרו לו את זה בסוף הוא קיבל 100 בכיתה י' איכס אנשים מוצלחים טפי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
איפה מכריזים על הזוכים?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:30 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ אז משפחת שווץ זה הריק ומורטי הישראלי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
בעמוד הראשי מן הסתם
אולי יפתחו אשכול בדיבורים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
נו, יפה. אני גם רוצה ככה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:31 PM
|
||
פרסמווווו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 21:31 PM
|
||||||||
את לא רוצה לריב עם משרד החינוך זה מפחיד אש כי הם יכולים לא לאשר לך את זה, לפסול לך את הבגרות ולא לתת לך לגשת כמה שנים פשוט תכתבי דרך אני מבטיחה לך שעד הבגרות הדברים יסתבכו לך ויהיה לך קשה לפתור תרגילים בלי דרך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |