![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:14 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני לא מרוצה מהחתימה הזו ככ
אבל בטח אשנה עוד מעט -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןןןן הי אתה מה עשית לחתימה שלך! אהבתי אותהה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:15 PM
|
||||||
מה קורהההה אני אחזיר אותה אני אחזיר אותה פשוט גדולה מדי והציק לי בעין -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:15 PM
|
||||||
הגרררר ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:16 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי נועםם
יש לך שיער מהמם שתדעי (סופי שלחה לפה את הערוץ יוטיוב שלך. בערך מאה פעמים... והיה סרטון עם צמה נראה לי) -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השתעלתי כל כך הרבה שהשיעולים מרגישים מוזר עכשיו מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון הוא כזה ג'ינג'י יפההההההההההההה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רחלי אני לא שלחתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:17 PM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוי רגע רחלי שלחה לא סופי -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז כנראה זה יותר בעייתי. אבל תזכור שאני (וכל מי שבפורטל) כאן כדי לעזור לך ולהבין אותך כשאתה מתלונן עליו. אתה תמיד יכול להבלי, זה קשה אבל אם תנסה להבליג תראה שתצליח בחיים יותר. במיוחד שמדובר בדבר מאוד פוגע. כי בחיים פוגעים בכולנו המון וכשלומדים להבליג מצליחים יותר בחיים. אבל כן תנסה לגרום לזה להפריע לך בחיים כמה שפחות. הוא סתם אדם שכשהוא היה ילד שטפו לו את המוח. אתה למזלך לא מקשיב לשטיפת המוח שלו. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
החזרתי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
וואי וואי חשבתי שרק רחלי יודעת. מסתבר שגם סופי. ועכשיו כולם. אוי. אה ותודה, דרך אגב :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:18 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש מכירה את זה :( תרגישי טוב אני צריכה ללכת עוד כמה דקות והסוודר עוד רטוב אופס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:18 PM
|
||||||||
נועםםם 33> מה קורהה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |