![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:42 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בום השם של השבט החדש זה רפאל
ידעתי אין אני גאונה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:43 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:44 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אבישי.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:45 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ ניחשתי נכון אולי יום אחד אני יעשה נראה וחורים רגילים זה כואב רק ברגע שעושים אותם כאילו החור השני כבר לא כואב לי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:46 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע גם אני חשבתי שזה זה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:47 PM
|
||
תגידו יש כאן מישהו מעזרא?
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:47 PM
|
||||
אחותי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:48 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי החורים הרגילים כאבו כזה בשעה שאחרי שעשיתי אותם ואז כל פעם שהם נתפסו לי בשיער או בבגדים אבל רק לכמה ימים, עם ההליקס זה המשיך מלא זמן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:48 PM
|
||||||
לא עוזר לי נראלי רחלי מעזרא רחליייייי -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:49 PM
|
||||||||
למה מה את צריכה? שכן שלי מדריך בעזרא וגם אח שלו שהוא גם שכן שלי... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:59 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי כאב ההליקס רק שלושה ימים
אוטפס זה יצא ממש מתנשא חח רק רציתי להשתלב בשיחה הודעה זו נערכה ע"י מאסטר שיפו ב Nov 28 2020, 23:02 PM -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:02 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רחוק הזמן בו אחליף כינוי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:03 PM
|
||
ממש היה נטוש פה. כאילו השעה היא אחד בלילה...
אופס לא גמרתי את השיעורים. אני עייפה מדי נעשה אותם מחר. יותר כיף לקרוא ספר על רציונליות (לא רציונלי ולא במקרה וגם את לא רציונלי אבל לא נורא) ולחשוב שאני רציונלית גם אם אני לא... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:04 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיקה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |