![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:29 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבוי
אסון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:31 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי חור אחד בכל אוזן וזה מספיק לי. במילא יש לי יותר מדי חורים בראש....
וגם כל עגיל זה עוד משקל על האוזן ואם יוצאים עם עוד המון דברים זה נהיה כבד... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת את השישה שלי ומתכננת להגדיל את זה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כלכך בא לי נזם
-------------------- דור לא מאמינ.ה במוסכמויות חברתיות ברווזוני גומי לשלטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:33 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיס איס אמריקה
דיס איס אמריקה מה קרה לטרוי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:34 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נזם זה מושלם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:35 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלמות, וחור שני -------------------- דור לא מאמינ.ה במוסכמויות חברתיות ברווזוני גומי לשלטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:36 PM
|
||||||||
אני אוהבת את השלושה והשניים שיש לי 3> -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:37 PM
|
||
יכול להיות שזה קשור למסגרת שלי אבל אני לא כל כך רוצה לעשות עוד חורים באוזניים. מה שמוזר כי כמעט כל הכיתה שלי מתכננת לעשות עוד חור אחרי שנגמור את השנה.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:37 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנערף אבל כשהוא היה טרי ממש בלילה של היום שעשיתי, כשקמתי בבוקר שכחתי שיש לי אותו והיד אוטומטית פשוט גירדה את הפצע וירד לי לא מעט דם, ואז כאב ליומיים כזה, נרגע יצא גולה בחלק האחורי של האוזן, שמתי עץ התה ומאז הכול היסטוריה תאמיני לי זה מרפא הכול -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:39 PM
|
||
מור אתה מזכיר לי את המורה למתמטיקה של בר אילן...
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:39 PM
|
||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה באמת הדבר הכי יפה בעולם -------------------- דור לא מאמינ.ה במוסכמויות חברתיות ברווזוני גומי לשלטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:40 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וחוץ מהליקס איזה חורים יש לך? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:41 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו ללכת רטובה בלי סוודר בחוץ ב13 מעלות זה רעיון לא משהו
סוף סוף חזרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:41 PM
|
||||||||
אאאאאאאא נשמע כואב אני פשוט התייאשתי מההליקס שלי אחרי ארבעה חודשים אבל בשלב מסויים כבר הפסקתי לאהוב את איך שהוא נראה אז זו לא הייתה הקרבה גדולה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |