![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:47 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה שלוש דקות ואני הולכת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:47 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה לא הגיוני
איך זכינו רק בדבר אחד ועוד מקום שני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:48 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והיה לך אינפקציה שעשית שמה? וואי כשאני חושבת על זה זה לא יהיה חכם אם אני יעשה הליקס כאילו אמא שלי לא תסכים לי בחיים אז אני יוכל לעשות רק בגיל 18 ואז זה עוד מעט חתונה ואז ההליקס יכאב לי בגלל הכיסוי ראש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:50 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר - יש מצב
תחשבי שהסיכוי שהוא נסתם גדול מאוד, הסיכוי שהוא יהפוך לצלקת תלוי כבר בעור שלך ובקולגן סופי - בסדר, מה נשמע? הודיה - אינפקציה בהליקס? לא בנזם כן ולמה שייכאב לך ההליקס בגלל הכיסוי ראש, הכיסוי ראש לא מצמיד את האוזניים פנימה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:50 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפוא לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:51 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:51 PM
|
||
לול מה זה הבלחיות הזאת אוררו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:52 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי - את רוצה משנה כינוי? חחח
תלבשי סווטשירט הגר - אני חושב שתוכלי לפתוח את החור, אבל.. זה ייכאב -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:52 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בהליקס ברגיל יעני איך אמרת קוראים לזה אה כן בתנוך אז שמה היה לך? כן אבל זה על החלק הזה של האוזן למרות שזה תלוי איך קושרים אז תלוי איך אני יקשור וואי איזה עצוב זה כיסוי ראש -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:53 PM
|
||||
בוא לא נחשוב על זה עכשיו תודה לילה טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:54 PM
|
||
הצילו נבטים כאלה קטנים ופיצקים
והיי אולי אי אפשר לעשות נה נה בננה לא סובלים את הכנה נה אבל כן אפשר לעשות נבטים טים טים נבטים טימטום איזה שבט סתום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
18 לחופה חחא אצלי בלחיות זה בנשמה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הודיה יש דבר שנקרא לחץ חברתי. אני מנסה להדוף אותו אבל ךפעמים אני לא מצליחה. אני לא רוצה לעשות דברים שאני אתחרט עליהם אחר כך.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לאלא אני הגר עדיין אבל תודה כן גם רעיון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:55 PM
|
||||
כן אני יודעת אבל כאילו חברות שלך אמורות לדעת שאם את מתרצת להם זה אומר משהו עליהם וזה לא דווקא משהו טוב אגב זה אומר משהו גם עלייך -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |