![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:56 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתנוך אני כבר לא זוכר, זה היה לפני יותר מדי שנים
אבל מה הסיכוי שיש לך אינפקציה אם את עושה במכון קעקועים ופירסינג מורשה, ומטפלת עם מי מלח כמעט אפסי רוב הבחורות שראיתי עם כיסוי ראש קשרו אותו רגיל, ולא משהו על האוזניים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:57 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הודיה את יכולה לשים פאה ככסוי ראש בעתיד. לאחותי יש את הפאה הכי יפה שיש.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:58 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דודודו
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:58 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין פואנטה בפיאות בימינו כי הרוב פשוט יפות, אפילו יותר משיער אמיתי
וזו לא המטרה של פאה חחחחחחחח -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ חבל כי נגיד אני היה לי אינפקציה של החיים בחור הראשון אז יכול להיות שפשוט האוזן לך לא רגישה לזה ושלי כן... למה אתה מתכוון ברגיל? ובעקרון אם אני מה שזה לא על האוזן זה מחליק וזה לא משנה אם אני שמה סרט נגד החלקה או בובונית (אם אתה יודע מה זנ הדברים האלה) פשוט השיער שלי חלק מידי. @אבישג נראלך אני שמה פאה דבר ראשון זה יקר רצח דבר שני יש עם זה בעיה הלכתית דבר שלישי אני מעדיפה לכסות את השיער מאשר להחליף אותו -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:02 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפאה שלה נראית בדיוק כמו השיער שלה.
ומור יש כאלו שיש להם בעיה עם פאות אבל הרב שלנו אמר שאין בעיה אז אין בעיה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכס
לא למה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הא? -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:03 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הריקוד שלי בסניףףף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאמת שחשבתי על לגזור את השיער ולעשות ממנו פאה אבל זה ממש בעייתי מבחינה הלכתית בכל אופן מה אנחנו מדברים על זה כאילו אני הולכת להתחתן שבוע הבא -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
למה עוד לא הגעתי לגיל של האולטרה סגול
היה חוסך ממני פדיחות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:05 AM
|
||
הקבוצה שלנו הייתה אמורה להרים את החודש ארגון השנה
תחשבו שהייתי אמורה להיות עכשיו איפה שאנחנו עושים את המופעים ולצרוח ' לרמקול 'ערב טוב *השם של הסניף שלי* !' כאילו אני איזה מישהו שמופיע בקיסריה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:06 AM
|
||
איזה כייף זה לתקוף נובים.
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:06 AM
|
||||
לול ולא עשית את זה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:07 AM
|
||||||
אין לנו חודש ארגון יש לנו חודש שינוי סתם משהו עלוב של התנועה בעקרון אמור להיות חודש ארגון אחרי הקורונה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |