![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:21 AM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ורד לא נראה לי אממ תגידי את יכולה לטפל בזה בשבילי? https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8505812 תודהה מראש -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:21 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד פה. וחוץ מזה הם כנראה ישנים או לומדים לםבחנים
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:22 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:23 AM
|
||
אה ו-ורד
רוצה המלצה לסרט טוב? שתום טרגר אוהב? -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:24 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע אני פחות בקטע של סרטים קצרים מידי ואני נקשרת יותר מידי לדמויות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:25 AM
|
||||||
אה טוב בכל מקרה זה בנטפליקס "האקסים של החברה שלי: סקוט פילגרים נגד העולם" -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:26 AM
|
||||||||
ממ נחמד הוא גם אוהב סדרה עם סוסים כאלה שהיא נורא עמוקה ואני כן יודעת לחרטט את השם שלה בעל פה אבל זה משהו כמו בוג'אק הורסמאן משהו כזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:27 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קר לי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרגע חשבתי שאתה הנוב ההוא עמית מאיר נעם זיו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:28 AM
|
||||||||||
וואי כן ראיתי אותה דיכאוני רצח ומאוד לא לרגישים אבל ממש טובה וגם מצחיקה קיצר הייתי צריך לראות אותה בעוד שנה או שנתיים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:29 AM
|
||||||||||||
כן סביר יואו אני עוד צריכה לבחור שיררררר למחררררררררררר וללמוד אותווווווווווו ולבצע אותווווווווווווו אוף נו יותר מידי משימות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:31 AM
|
||||||||||||||
לפחות כיף לךך יש לי 4 משימות בפיזיקה בוק ריפורט ומשימה בגיאומטריה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:34 AM
|
||||||||||||||||
מה כיף לי אין שמץ של מושג איזה כיוון אפילו של שירים אני רוצה לשיר ואני מפחדת ממש מזה בגלל שממש אמרו כזה שזאת צריכה להיות ההופעה של החיים שלנו כדי שאם יהיה זמן ריק בהופעה יבחרו סולן שישיר מהשירים שהוא בחר כאילו וזה מלחיץ ממש אה ויש לי מפגשי תו"ם מחר ומחרתיים שאני הייתי אמורה לקבוע אבל אף אחד לא פאקינג ענה לי וזה רע ומלחיץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:35 AM
|
||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |