![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 51 52 [53] 54 55 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:38 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו עידו באלך לשרשר?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:38 AM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה את במקהלה הבוגרת הזאת שאמרת? וואי די נשמע קצת מלחיץ אני לא ככ מבין בכל זה >< אבל תנסי למצוא שירים שאת אוהבת ואין לך בעיה לשיר אותם מרגע לרגע בלי עבודה קשה או משהו זה באמת נשמע שמלחיצים אותך, וזה לא בסדר, לחץ זה אף פעם לא טוב תנסי לקחת את זה ברגוע כמה שאת יכולה מה זה תו"ם? עריכה: אני אשמח לשרשררר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:41 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן זה פשוט נורא מלחיץ אולי אני לוקחת את זה קצת קשה אבל זה באמת מלחיץ אותי כל השירים שאני שומעת הם בסולם של בניםםםםם וזה מעצבןןןןן ואין לי מושג מה זה תו"ם, אני חדשה בבצפר הזה. אבל אני יודעת שזה שיחות אישיות בין תלמידים ומורים מקצועיים וזה פשוט... למה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 00:45 AM
|
||||||||
מבין אותך אבל שוב, תנסי לקחת את זה הכי בקלות שאת יכולה, כן? בתור אחד שהוא מה זה נכנס ללחץ וחרדה מהר מאוד, לא כדאי אוח אני לא טוב בלתת עצות מה זה תו"ם מי זה תו"ם אח רגע על מה את רוצה לשרשר -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:03 AM
|
||||
אני תמיד מעדיפה מקורי כי בדרכ אני לוקחת פאנדום/דמות והורסת אותו עד היסוד אבל אפשר לעשות כזה הדור הבא של המקום הטוב עם דמויות מקוריות או משהו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:06 AM
|
||||||
יואו אמג המקום הטוב כןןן עם דמויות מקוריות יאללה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:07 AM
|
||||||||
יאללה אמממ אני פותחת? יאללה אני פותחת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:28 AM
|
||
אעדכן מחר את השרשור
לילט -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:30 AM
|
||
יאללה
לילט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:41 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:43 AM
|
||
![]() השתמש בה בחכמה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ביי
-------------------- אני מישהי כלשהי שאוהבת חתולים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:45 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
לאא למהה אוףףף -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:53 AM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר (בעצם כבר היום) מורידים לי את הגשרררררררררר
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:56 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפיג'מות זו פשוט סדרה גאונית.
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:57 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה באתי קצת לנו"ד
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |