![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:57 AM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:58 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באייקון של לפני כמה שנים הייתי בהרצאה מרתקת על הפוסטמודרניזם של הפיג'מות. בסוף גם היה אפשר לשאול שאלות את אילן, עודד ורובי שהתארחו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 01:59 AM
|
||||||
וואלה נשמע מעניין אה מצאתי את זה באתר של האגודה למד"פ -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:01 AM
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את ההרצאה המלאה? אני זוכר שרץ ביוטיוב הקלטה של ההרצאה הזאת. אני לא בטוח מי המרצה הזה אבל ממש התרשמתי ממנו, ובאייקון של שנה שעברה הוא עזר לי לסדר את החדר לקראת המפגש של הפורטל (אוי התקופה שבה היה מותר לעשות מפגשים) וממש השתדלתי לא להתפאנגרל מהסיטואציה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:03 AM
|
||||||||||
כן הנה וואי מה זה בא לי מפגש עכשיו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:05 AM
|
||||||||||||
יו איזה קטע תגיד לקורונה שתעוף מכאן ואז בטוח יהיה מפגש. במקום זה רק עושים כנסים וירטואליים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:06 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אנשים בנוד!!
היו לפחות -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:07 AM
|
||
עדיין יש
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:08 AM
|
||||
הייתי באייקון הוירטואלי לפני שהתחלתי להיות פעיל פה, ושנה שעברה הייתי באייקון. אני מתגעגע לדיזינגוף סנטר ועירוני א'. -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:10 AM
|
||||||
איי אם היית באייקון שנה שעברה אז היית יכול להיות במפגש. זה היה המפגש הראשון (והאחרון) שהובלתי בתור הנהלת האתר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:14 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לדבר על מפגשים אבל
כואב לי הלב מזה :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:16 AM
|
||
אז הפיג'מות בעצם הקדימה את זמנה של קומיוניטי, ועוד הייתה ישראלית משלנו. מטורף.
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:18 AM
|
||||
אז נדבר על הפיג'מות. תראי את ההרצאה שעידו קישר כאן. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:20 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, הרצאות. בני אדם. חברה אנושית.
מי בכלל זוכר שזה קיים -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 02:21 AM
|
||||
תראי תראי. כשאהיה חבר כנסת אעביר חוק שרק אנשים שראו את ההרצאה הזאת יוכלו לומר שהפיג'מות היא סדרה גאונית. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |