![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:48 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום גרוע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:49 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2:26 יש קטע שאני רואה בלופים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:52 AM
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי עכשיו סוציולוגיה, השיעור הכי משעמם שקיים קיצר, סידרתי לעצמי מקום שאני יכולה לישון ולהיות בשיעור עם מצלמה ולא יעירו לייי ישששששש -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:53 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:53 AM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו כיף לך חח -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:54 AM
|
||||||||
כןןןןןןןןןן אני הולכת לישוןןןןןןןןןןןןןןן -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:54 AM
|
||
טוב לאף אחד לא אכפת ממני כאן
אני אלך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 09:56 AM
|
||
למה ככה סופי?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 10:00 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי סיימתי את הקומיקס
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 10:01 AM
|
||
אין זום-
י ש -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 10:02 AM
|
||
אני עכשיו רואה שירים שיהיו בחתונה.
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 10:02 AM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי את הספר.
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 10:03 AM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו כל זה מזכיר לי את מה שאני לומדת בערבית מרוב שחפרו לי על זה אני רוצה לישון (עתיד מנצוב (המקבילה הערבית לשם הפועל)) אני רוצה את השינה (המקבילה לעתיד מנצוב – מצדר (שם פעולה) מיודע) פשוט כיף לבלבל אנשים אחרים >< -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפ המזל שלי יותר מידי נאחס
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
למה הודיה?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |