![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:19 PM
|
||
![]() מוגל |
צבא דמבלדור הוא אירגון שהוקם וניהול על ידי הארי פוטר, רון וויזלי והרמיוני ג'ינג'ר, ולאחר מכן על ידי ג'יני וויזלי, נטולי לונגבטאום ולונה לאבגוד. מטרתו הרשמיות הייתה לספק כלים ההתגוננות מפני כוחות האופל על רקע של חזרתו של הלורד וולדמורט לחיים והתערבות משרד הקסמים בחומר הנלמד בהווגרווטס. לאחר מכן, שנמשכת ההנהלה עברה לידי סנייפ, מטרת הצבא הייתה להגן על תלמידים ולהאבק בהנהלת בית הספר, המקורבת לאוכלי המוות.
המועדון פעל בקרב במשרד הקסמים ובקרב על הווגרווטס, ושניהם הוא פעל לצידו של מסדר עוף החול. בנוסף, בספר השביעי מוזכרת במפורש תקשורת בין הנהלת הצבא להנהלת המסדר. שלוש שאלות שונות זו מזו על המועדון, אפשר להגיב לאחת מהן או ליותר: 1) הארי פוטר בשנתו החמישית. הוא יודע שמשרד הקסמים מחפש את דמבלדור. הוא מכיר את הפרנויות. למה לקרוא לזה 'צבא דמבלדור'? וזה עוד בשנה דמבלדור ממש מנסה להתרחק מהארי ולהכחיש אותו. מה עובר? 2) בהתחלה, צבא דמבלדור סתם נשמע לי כמו מועדון הדו קרב, אבל לאחר שהוא נבנה, הוא בסוף נראה כמו מסדר עוף החול לילדים. האם אתם חושבים שהמסדר וצבא דמבלדור ממלאים תפקידים שונים? ואם כן, במה הם שונים? 3) האם אתם חושבים שהצבא נשאר קיים? ואם כן, הוא כנראה השתנה. איך? ואיזה תפקידים הוא מילא בעתיד? -------------------- חכם סיני אמר פעם, אם אין לך מה לכתוב בחתימה, תצטט את זה
רוצים לראות קסם? תחשבו על מספר אני יותר זקן מזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:53 PM
|
||
![]() מסדר מרלין ![]() ![]() ![]() ![]() |
1)הוא לא חשב שמישהו ישמע את השם הזה, והיה לו מצחיק לקרוא לזה על שם הפרנויות של שר הקסמים.
2)לא. 3)כן, והוא השתנה בזה שהוא כבר לא כל כך חשאי והוא לא נלחם בוולדמורט. -------------------- אלה ברכב ואלה בקסמים ואנחנו בשם ה' אלוהינו נזכיר ה' עימך גיבור החיל! חכם סיני אחד אמר לי פעם: “吃奇怪的西红柿袜子的头,因为我认为人类是来自外太空的外星人!” 哦,我不确定他很聪明... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 23:56 PM
|
||||
![]() מוגל |
3) אז מה הוא כן עשה? כי אם זה כל מה שקרה, הם יכלו כבר להתפרק... -------------------- חכם סיני אמר פעם, אם אין לך מה לכתוב בחתימה, תצטט את זה
רוצים לראות קסם? תחשבו על מספר אני יותר זקן מזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 12:04 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- אני מסכים עם "מידד (שם מוזר, נכון?)"
2- אני חושב ששניהם ממלאים את אותו התפקיד. כי שניהם נבנו כדי לעצור את וולדמורט. 3- נראה לי שהמסדר נשאר וזה כמו בית ספר אחרי בית ספר להתגוננות מפני כוחות האופל. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 16:25 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1. כדי לעודד את התלמידים הרי דמבלדור הוא האדם שכולם מעריצים בהוגוורטס
2. צבא דמבלדור הוא קבוצה ללימוד התגוננות מפני כוחות האופל ומסדר עוף החול נלחם בוולדמורט 3. כמו gg king --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 17:39 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1) כי הם יודעים שזה הדבר שממנו משרד הקסמים הכי מפחד והם רוצים למרוד במשרד הקסמים לכן הם קוראים לו בשם שמשרד קסמים הכי מפחד
2) בהתחלה (בספר החמישי) הוא באמת רק קבוצת התגוננות בפני וולדמורט ובספר השביעי הוא הופך להיות באמת סוג של "משרד עוף החול לילדים" כי הם היו בראשות שלוש שהיו קשורים למשרד עוף החול 3) לפי דעתי הוא נשאר סתם בשביל אנשים שרוצים לעשות ש.ב בהתגוננות מפני כוחות האופל או בשביל כאלה שרוצים לתכונן אם יהיה אדון אופל חדש או משהו כזה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 15:54 PM
|
||
![]() מוגל |
כדי לעשות דווקא
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |