![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:38 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל נרשמתי רק כשראיתי פאנפיק של נעה שהיא העירה בתחילת הפרק שהיא תעלה כל יום פרק כי היא בבידוד ואז קלטתי את התאריך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאא לאור היא חברה שלי שפרשה מהפורטל לעברה עיר -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואאו
פעם שלחתי לאורי הפ עצבני על זה שהוא העיר לי על ספאם ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:39 AM
|
||
תפנימו
לאור היא חברה שלי לא משתמש כפול היה לי פעם משתמש אי שם בפברואר ששכחתי תשם שלו ותססמה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:39 AM
|
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה חחחחחחח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() |
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על השאר לא ידעתי חשבתי רק שאורי ואיתמר עד שאיתמר כתב שהוא לא יעלה פרק בגלל שבת ועמרי... לקח לי זמן להבין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:40 AM
|
||||||||||
למה אין בצלצל שמרביץ לעצמו על המצח -------------------- עומר
|||||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני פה? מסתבר
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם.. טוב זה באמת מצחיק נראה לי זה היה נועם ששלח לי תשובה על שאלה כזו בסגנון של למי שולחים שיעורי בית בינשוף וזה היה כשהייתי מממממש חדשה ובחיתמה שלו כתוב כזה הגיל וזה וכתוב "לשעבר" ואני כזה התנצלתי ששאלתי כי הוא היה בתפקיד לשעבר ומשהו מצחיק ממש כזה והוא מה זה צחק עלי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:41 AM
|
||||
שלחתי פעם לירין על אף הערה, סתם כי היה בא לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי מלא "כזה" אוף -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אני זוכר שהיה ריב בין נועם לנעה שהתחיל שנעה אמרה לו להוריד קצת אגו
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:42 AM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מחליפים סיפורי נוביות? אני פעם קיבלתי אזהרה על ספאם בהספרים ואז לא התחברתי לאתר איזה חודש מהמבוכה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
יאיי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם נועם היה ארמנדו דיפט
אבל למה אף אחד לא היה כאן בשבועיים האלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |