![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 15:59 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ תודה, אבל יש מצב שאנחנו לא מדברות על אותו הדבר? 😅 סתם מעצבן אותו שאני צריכה לעשות העלאה מחדש למלא תמונות שכתוב לי בהן יוזר פוסט אימג' -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() גזוטראית לתפארת! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמרתי. מה אני אגיד "אבישג" אפילו אם אני אבישג ואתכוון לעצמי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:00 PM
|
||||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:00 PM
|
||
אה זה היוזר פוסטד אימג' בחתימה שלך
תנסי כתובת אינטרנט ולא להעלות -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:01 PM
|
||||
לול אני יודעת איך, סתם מציק לי כי אני עייפה אחרי מריבות ויום לימודים -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי רוקחת שיקוי שיחזיר אותך לחיים אבל אין לי מושג איפה תקעתי את כל הציוד המכשפי שהיה לי וכןן הבטחתי לך שאני אכתוב! -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תספרי לי!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:02 PM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(זה התחיל להיות ציטוטפלצת אז כן) אני לגמרי מבינה אבל אני חושבת שלפחות צריך להבהיר לילדים שלא כל מה שההורים שלהם חושבים הוא מה שהילדי שלהם צריכים לחשוב וכל עוד אלה תכנים שמתאימים לגיל שלך? זה בסדר גמור לחשוף אותך אליהם גם אם זה לא בדיוק תואם את הדעות של אבא שלך ובעניין בטיחות הרשת מסכימה איתו לגמרי אין כאן שאלה בכלל -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:02 PM
|
||||||
אה כן? לי היה יום מוזר מהסרטים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:03 PM
|
||||||||||||||
אני לא הסתכלתי בחדשות מאז תקרית מזעזעת אחת ומאז אני בורחת כשיש חדשות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||
יו כן, מה היה? לפחות דרמה טובה? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
אין לי משוג!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:04 PM
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 16:04 PM
|
||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי בלוקר המון ציוד זו לא תהיה בעיה אבל לספר את הסיסמא יהיה מביך :( ותודהתודהתודהתודה ![]() -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |