![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:08 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר ציטוטים יפים יש לך היום -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתי הודעות -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, נשארה עוד הודעה אחת. אבל זה זמן לעשות שיעורי בית. ביי.
![]() ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:09 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל החיים שלי זה אוסף ציטוטים יפים צריך להקליט אותי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
יויו דביר הגיע
אזזז מי פותח.ת? -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? אה, שכפול תא, אבל לפני זה יש שיכפול דנ"א, ואת זה אני יודעת. לא למדנו שיכפול תא (או שלמדנו אבל שנה שעבר) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:10 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמעו מאדר מאדר בבקשה
-------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:10 PM
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הוא לא ראה עדיין לפי הבנתי קריטי? -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:12 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לומדים עכשיו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פהההה הגבתי במשפחההה בושההההה אני פה אבל רק לכמה דקות אז תפתחו ואני אחזור בערב/מחר/מוצאש/ראשון ראושן בוודאות אם לא לפני -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אין סגולים מחבוריםםם
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:13 PM
|
||||
אעאעאעאעאע בין הלהקות הפחות מוכרות טוב אם לא הייתי כישלון רומנטי ומכירה אותך (כי כרגע את יכולה להיות בת שמונים שגרה לבדה בדירה קטנה ומאובקת עם שלושים החתולים שלה) יש מצב שהייתי מתחילה איתך (אוקיי זה יצא מטריד מעט אבל תתעלמי) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:13 PM
|
||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוו קול רגע, את עושה כימיה וביולוגיה ומתמטיקה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:14 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הידעתם שהשיר מכתב לאחי יצא יום אחד לפני שנולדתי
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 18:14 PM
|
||||||||
הממ הקונספט לא הכי קשה להבנה הי אני אהיה הוירדו טוב -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |