![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:07 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי מותר לו לאשר פעילויות כאחראי שנהל בדיוק כמו שמותר לו לאשר פעילויות כאמפ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:07 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריגו עדיף על גיאומטריה בכל יום -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:08 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אלגברה זה מעצבן. אני לא סובלת שיש לפעמים מספרים ראשוניים שאי אפשר לחלק בצורה נורמלית וצריך לשבור את הראש. גם המורה כזה. כל פעם שיוצא תרגיל ויש מספר ראשוני הוא אומר "איזה מספר מכוער!" -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגיאומטריה אני יכולה להסתכל על השרטוט ולהבין. בטריגו לא. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל כן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:09 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:09 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי, אני אומר את זה מנקודת מבט של מישהו שרואה את הכול - הסגולים באמת עסוקים עד מעל הראש והם מאוד מסורים לתפקיד שלהם. הם עוזרים לנו גם מעבר למה שאת יכולה לראות והם לא יכולים להשתלט לגמרי על כל האשכולות והבקשות לאישור שאתם מפרסמים. אני בטוח שההנהלה תתחשב בעובדה שיש לכם פעילויות מנוסחות שלא עברו אישור עדיין ויקחו את זה בהתאם. אז את יכולה להירגע.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:10 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
||||||||||||||||||
גם בגיאומטריה קשה לי להבים רק מלהסתכל על התרגיל והגיאומטריה יש מלא משפטים לזכור ובדרך כלל אני שוכחת בדיוק את האחד שאני צריכה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
נע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה כמובן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:11 PM
|
||||
אבל :( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:12 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב עם זה אני לא יכולה להתווכח כי כבר מחקתי מהמוח שלי את כל המשפטים. אני זוכרת שאהבתי שהיו נותנים לנו מרובע עם האותיות KLMN בקודקודים כי אז הייתי יכולה לקרוא לו קלמן. הודעה זו נערכה ע"י חולמני ב Dec 3 2020, 19:12 PM -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:12 PM
|
||||||||||
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |