![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:12 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי באמת יש מלא קלמנים בגיאומטריה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:13 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע
אבל איך שקד (לא) אישרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:13 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה חמוד. עם ABCD יוצא סתם אבכד וזה לא קליט. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:14 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכללי גאומטריה זה ממש מעצבן. אני פותרת תוך דקה ועוד לפחות 5 דקות לכתוב...
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:14 PM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלי אבל ובלי חבל ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:15 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל עדיין ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל איתמר
מה הבעייה פשוט להיכנס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לא שאף פעם לא היו לי בעיות עם זה אבל זה היה סוג התרגילים שהכי אהבתי לפתור. זה היה בשבילי כמעט כמו תשבץ או סודוקו. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא ממש אהבתי להוכיח, עד שהביאו לנו תרגיל ברמה ממש נמוכה, ומאז זהו
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:16 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אוהבת סודוקו. אבל שונאת לכתוב הרבה. אני אוהבת סודוקו כי לא צריך לנמק. אם היה צריך לנמק את הבחירה לא הייתי עושה סודוקואים... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:17 PM
|
||||
לכתוב מש"ל בסוף תרגיל שהצלחת אחרי שנאבקת בו זה ממש כיף. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:17 PM
|
||
הממ ביי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:18 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור, זה הכי וואו בעולם אבל כשמביאים לך תרגיל ברמה של מתחילים (ההוכחה הייתה שאלכסונים בריבוע שווים) אז זה לא כיף בשיט -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:19 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו לגמרי אבל להאבק בו זה לא כיף -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 19:19 PM
|
||||||||
לפעמים זה עצבן אותי שלא יכולתי לנמק עם משפטים כמו "כי זה הגיוני", "כי זה מסתדר לי בראש" או "כי לא הייתם אומרים לי להוכיח את זה אם זה לא היה נכון". -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |