![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (25) « ראשון ... 22 23 [24] 25 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 01:19 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון מאוד אהוב. 🌹
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2020, 12:24 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא הייתי כאן מלא זמן.
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:אבישג המאובשגת
המעמד החברתי אליו מויינתי: עוד מעט ישלח עד כמה אני קקה ועד כמה אני מוכן לתרום למשפחה: אני יהיה קקה כדי לתרום למשפחה זו, ולהפך כי: *בא לי *זה מגניב *לדבר בנוד זה מעצבן אבל בתור קקה יותר נחמד *זהו הערות/בקשות/קקות/אלכוהול:לכלגעכגעכעי99999מדעגכה ךדעקמכךן (סליחה השתכרתי לרגע)נעהחגזכעהבזדמקכגםשהFםגש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 17:06 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשומה!
שימו לב כי נותר עוד מקום אחד בלבד לליצן קרקס שיצטרף לקרקס יום העצמאות הגדול של מדינת סיגדילנד - בעלי משק ומשתמשים שעדיין לא נרשמו, מהרו לנסות לעלות בדרגות אל ליצני הקרקס! כי בסוף הקרקס ייערך טקס גדול במיוחד, בו יוענקו פרסים לליצני הקרקס, וחלק מהם יעלו אל ועד המשפחה או אף אל דרגת שרי המלך. כמו כן, גם חלק מחברי ועד המשפחה יעלו להיות שרי המלך ויקבלו פרסים נוצצים ביותר. בעלי המשק ושאר האזרחים יוכלו להנות מהקרקס, אך רק חברים יוצאי דופן מביניהם יוכלו לקבל פרס גדול ותהילה בלתי נשכחת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2020, 17:23 PM
|
||||
חיחי ידעתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 10:49 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי אהובים
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 21:08 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קקייי
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 10:11 AM
|
||
קקי זה מה שעושים במשפחה הזאת......?
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 13:18 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי יהיה הקרקס המסתורי והמדהים?
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 14:43 PM
|
||
בקרוב מאוד!!!!!!!!!!!!!
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 14:43 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קקי
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 14:48 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאא -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 20:01 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קרומיאוט ויונידל
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 14:45 PM
|
||
יאללה קקייי
|
|
פורסם ב: Dec 28 2020, 14:45 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה בממלכת קקוניה
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |