![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (25) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:14 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירה!!!!!!!!!!!!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:14 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאור!!!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:15 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:15 PM
|
||
כל הכבוד קורןן
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:18 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אני מקווה שזה שווה מטבעות. ואני בכלל לא אהוב ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:27 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרך אגב קרמיט, מה המקצוע שלי?
![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:37 PM
|
||||
זה ארנב, לא פרה, ולכן החליבה הזאת לא נחשבת. @אם קיי את כבר ליצנית קרקס, רק בעלי משק מקבלים מקצוע כי המצב הכלכלי שלהם מאוד מאוד גרוע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:42 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה באלי נשק ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:42 PM
|
||
לו יודעה
אהוב 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:45 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אני לא
אהוב אני טלור ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2020, 23:59 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. מה אתם מעדיפים לעשות בשעות הפנאי?
-- ללמוד -- לגלגל -- לעשות קסמים -- לאפות תשובה: לגלגל 2. איזה בית אתם? -- גריפינדור -- רייבנקלו -- הפלפאף -- סלית'רין תשובה: גריפינדור 3. מהי החיה האהובה עליכם? -- עוגה -- קובייה -- אידיאה -- גיטרה תשובה: וואטפאק 4. מהו הגיל המועדף עבורכם לבן זוג שאיתו תרצו לצאת? -- 15-16 -- 15-18 -- 15-1003 -- 7-15 תשובה: וואטפאק 5. מה אתם נוהגים לעשות בשעה 0:00-1:00? -- ללכת לישון -- לשלוח לבבות -- לארגן סטוקים -- להתכתב בצ'אטים תשובה: תלוי. אם זה בשישי אז להתכתב ואם זה ביום יום אז לישון 6. מהו המאכל האהוב עליכם? -- עראיס -- חוברות -- נערה בת 15 מירושלים -- מגנום תשובה: מגנום ![]() 7. מהו השיר האהוב עליכם מבין הבאים? -- אהבה ממבט ראשון -- דיווה -- A Whole New World -- כוס שמפניה תשובה: דלג 8. מיהו האמן האהוב עליכם מבין הבאים? -- פבלו אסקובר -- ג'ימי הנדריקס -- ברנדון סנדרסון -- דורית ייני תשובה: דלג 9. מהי הסדרה האהובה עליכם מבין הבאים? -- Stranger Things -- אימה אמריקאית -- פו הדוב -- ה-100 תשובה: דלג 10. איזו יכולת הייתם רוצים שתפותח אצלכם עד לרמה העל-טבעית? -- הטרדות -- הכנת סמים -- להיעלם ולהישאר בלי שיבחינו בך -- ריקוד תשובה: דלג 11. מהו הרגש/תכונה המאפיין/ת אתכם? -- ערמומיות, עקשנות -- חוכמה, ידידותיות וסקרנות -- חיבה -- קלילות, פתיחות תשובה: דלג 12. כיצד תנסו להתחיל עם מישהו? -- לקרוא לו בשמות חיבה -- לעודד, לתת טיפים מפורטים למעשיו ולהחמיא לו -- להמציא פרטים על עצמך כדי למצוא חן בעיניו -- להתחנף ולהחמיא לו תשובה: דלג CODE שם: נעלבתי המעמד החברתי אליו מויינתי: מלך. ![]() עד כמה אני קקה ועד כמה אני מוכן לתרום למשפחה: מוזמנים לפרוק פה הכול. אח שלי הוא הקקה פה הערות/בקשות/קקות/אלכוהול: -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:08 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נולדתי להיות בוועדת הקקות.
-------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:15 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:קקה בלבן
המעמד החברתי אליו מויינתי:סיגדילית טהורה עד כמה אני קקה ועד כמה אני מוכן לתרום למשפחה: מוזמנים לפרוק פה הכול. הכי קקה שאפשר להיות נראה לי. קקה סטלנית וזה העיקר. הערות/בקשות/קקות/אלכוהול:בא לי וויסקי אבל נאלץ לחכות לשבת. ואין לי כניסה לחדר הגלגולים חבל :( -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:16 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכם, ידידיי פשוטי העם.
-------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:16 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שתקי יא פלוצה אני סיגדילית טהורה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |