![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (25) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:16 AM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוינת לאהובים, אתה בעלי משק והמקצוע שלך הוא חוטף נשים על כל חטיפה מוצלחת של אישה ברחוב תקבל 50 מטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:18 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה שמעו סיפור מצחיק שקשוק לקקה
בבית ספר הקודם שלי יש בתקופה הזו תוכנית של כל התיכון שנקראת "גושים" זה קצת קשור לטמטום שלה והרבה לגאונות שלי אבל אתמול עבדתי על חברה שבתוכנית הזו המנהלת מחלקת לכולם שקיות עם גושים של קקה שאותם מניחים על הרצפה ועושים עליהם חליקות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני מלכה, חמודית. את לעולם לא תתעלי עליי. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
בוכה את חיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
גאונות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:20 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתומרת אם אני מגלגלת את לא מקבלת כולם כן ורק את לא עבדתי עליה לפחות שעה וחצי כזה עד שגיליתי לה סתמה ברמות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:21 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה נחטפת
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:21 AM
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושו אהוב 3> על לך לבלות בקרב פשותי האם הללו. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:22 AM
|
||
ריילי נחטפת.
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:24 AM
|
||||||||||
מתוקה, אני מלכת החיזורים האמי ולכן, המחזרים האהובים שלי מביאים לי גלגולים מקוריים, לא מזויפים כמו שלך, חתיכת סיגדילית ביובי כינרת. -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
אם קיי נחטפת.
|
|
|
||||
נבוט בראש שלך לא תצליח -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:25 AM
|
||||||
נחטפת נחטפת נחטפת עם הכוחות שלי גריפססתי עלייך חומצה וחטפתי אותך -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:26 AM
|
||
עומרררר תבצע חטיפה יצירתית יותר
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:27 AM
|
||||||||
השתעלתי עליך והאדים של הוויסקי שיכרו אותך לחלוטין -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 00:27 AM
|
||||
הפלצתי על חנה והריח נטרל אותה ואז היא התעלפה ונחטפה -------------------- עומר
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |