![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2020, 19:21 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברטי קראוץ' והבגידה דיון שלום לכם משתמשים יקרים וברוכים הבאים לדיון שלנו בנושא דמות משפיע מאוד בעולם הקוסמים, ברטי קראוץ'! הבגידה במשרד הקסמים ברטי קראוץ' כיהן בתפקידים רבים במשרד הקסמים. בסוף מלחמת הקוסמים הראשונה בנו, שהיה אוכל מוות, נפל בשבי משרד הקסמים וברטימיוס שלח אותו למאסר עולם באזקאבאן. לאחר כמה שנים אשתו של קראוץ' חלתה וגססה. בקשתה האחרונה הייתה לשחרר את בנה מאזקאבאן. בחשאי, קראוץ' הגיע עם אשתו לאזקאבאן ובאמצאות שיקוי פולימיצי החליף בין בנו לבין אשתו. אשתו, במראהו של בנו, נכנסה לתא באזקאבאן ללא כל חשד מצד גורמים אחרים ומתה שם, בעוד בנה היה חופשי והסתובב תחת גלימת היעלמות בחופשיות בזמן שהוא ואביו זיפו את מות אימו. הריסת האמון במשרד ברטי קראוץ' בגד במשרד הקסמים בכך ששחרר את בנו, שהיה אוכל מוות. בכך שנגלה כבעל תפקיד בכיר במשרד היה בוגד, הציבור יכל לאבד אמון בכל מערכת משרד הקסמים. בגללו, המשרד יכל להפוך לארגון שאין לו השפעה מעשית אלא סמלית בלבד. אם הדבר היה קורה, עולם הקוסמים בבריטניה היה משתנה מקצה לקצה. ההבנה שבנו מתחזה למודי לברטי קראוץ' ג'וניור יש סימן היכר - הוא מלקק את שפתיו בגופו של מודי והדבר היה יכול להסגירו. מלבד זאת, אם קראוץ' שמע על לימוד שלושת הקללות שאין עליהן מחילה הוא יכל לבדוק את העניין. הרי מודי לא עד כדי כך משוגע שהוא ילמד את הקללות האלו ולא לצורך הסבר על הגנה מפניהן. שאלות מנחות הם ברטי קראוץ' אכן עשה מעשה נכון לדעתכם? האם ברטי קראוץ' באמת העמיד בסכנה את אמון הציבור במשרד הקסמים? מה דעתכם על ברטי קראוץ' כאב? האם הוא עשה את הדבר הנכון? מה דעתכם על שיפוט בנו של קראוץ' על ידיו? מה דעתכם? *האשכול נוסח בלשון זכר אך פונה לכל המגדרים -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2020, 12:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם ברטי קראוץ' אכן עשה מעשה נכון לדעתכם? אממ... זה כמו להציל אוכלי מוות, שרוצים להרוג את הארי, אבל סוהרסנים עושים דבר יותר גרוע מלהרוג, למצוץ נשמה ועוד לברטי קראוץ' בנו. אני חושבת שזה חשוב יותר, הבן שלו מאשר הארי. זה היה צריך לקרות.
האם ברטי קראוץ' באמת העמיד בסכנה את אמון הציבור במשרד הקסמים? התכוונתם לברטי האב? אם כן, אז היה בסדר, לעזוב, הם חשובים, קוסמים (מי רוצה בכלל את משרד הקסמים?!) צריך לעצור את זה כדי להציל אוכלי מוות שיהרגו את הארי גיבור הספר? אממ... אולי יקראו לספר הארי פוטר וברטי החלוד. אוף, אפילו שאני לא כל כך אוהבת את הארי (כלומר אני כן, אבל כמו כל דמות) וכמו תמיד, היה צריך להיות כך. מה דעתכם על ברטי קראוץ' כאב? האם הוא עשה את הדבר הנכון? כן, הוא אב. למה לא להציל את הבן שלך רק בגלל שהוא יהרוג אחרים? שיהיה ככה (הכי כיף בעולם המתים ![]() מה דעתכם על שיפוט בנו של קראוץ' על ידיו? מה הכוונה? מה שאני חושבת, אכתוב. היה *כדאי לעשות ככה. להרוג את כולם, ולעלות לשלטון. סתם, אין לי מושג מה עובר בראש של אוכלי מוות. זהו. הם חושבים להרוג את הארי.....? מה דעתכם? דעתי שהיה צריך שהכול ישאר בהארי פוטר רק שיהיו הורקרוקסים של בטן של קראוץ', ודיי. *תודה לנועם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |