![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2020, 16:10 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
🥔 תפוח אדמה מוקרם במיקרוגל 🥔 מתכון ![]() שם המאכל: תפוח אדמה מוקרם המקום ממנו הוא לקוח: מתכון מקורי שלי, שאבתי השראה מעשרות מתכונים שראיתי. מידע על המאכל: תפוח אדמה מוקרם הוא מאכל הנפוץ בכל העולם. מקורו של המאכל הוא במאכל הצרפתי 'גרטן' שבחלק מגרסאותיו כוללות תפוח אדמה בשמנת. תפוח אדמה מוקרם הוא תפוח אדמה, פרוס לפרוסות בדר"כ, עם רוטב שמנת חלבי ומגרה. תפוח אדמה מוקרם זה מאכל שאהוב על רוב העולם; ומראו משתנה ממתכון למתכון אך בכל המתכונים מראו מגרה. תפוח אדמה מוקרם במיקרוגל הוא מאכל הקל להכנה בהרבה יותר מתפוח אדמה מוקרם רגיל. מצרכים וכלים: - תפוח אדמה - מלח - פלפל - גבינה צהובה - שמן קנולה - קרש חיתוך - סכין חיתוך - צלחת - מיקרוגל אופן ההכנה: - חותכים את תפוח האדמה לפרוסות (דקות אבל לא ברמת תפוצ'יפס). - מורחים מעט שמן קנולה על הצלחת. - מסדרים את תפוחי האדמה על הצלחת. - מורחים שמן על תפוחי האדמה. - שמים מלח פלפל לפי העין. - מניחים על התפוחי אדמה גבינה צהובה (במידה ואין לכם מיקרוגל חלבי תשימו את הגבינה הצהובה על תפוחי האדמה ברגע שהם יוצאים מהמיקרוגל ומכסים את הצלחת לשמונה דקות). - מכניסים את תפוחי האדמה למיקרוגל לרבע שעה עשרים דקות (תלוי בעוצמת המיקרוגל). - מחכים שהתפוחי אדמה יצאו מהמיקרוגל, וזהו! דעה אישית: טוב, סוף סוף הגעתי לפה, אז ככה, דבר ראשון זה קל להכנה בטירוף ולוקח בדיוק שתי דקות השקעה. זה יוצא טעים בטירוף (כל עוד לא שמים יותר מידי מלח פלפל (פפ קרה לי פעם)) וזה כל כך חם ונעים בפה. המאכל עצמו טעים בטירוף אבל הוא כן פחות טעים מתפוח אדמה מוקרם רגיל. בקיצור, זה טעים בטירוף אבל אם יש לכם כח עדיף לכם להכין רגיל. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2020, 16:13 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוסף ללינקיה
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |