![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (61) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:15 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 לחרדלן ברמכים בצרסורים מפרולככים
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:17 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
= לחרדלן ברמכים בצרסורים מפרולככים על ידי להבין למה היפופטמים כל כך רדיו אקטיביים בצורה די ג'ירפית
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:19 AM
|
||
1 להבין שוב, כי לא הבנתי פעם, מה יש ל"נטע אביה אריאלי" עם חיות ורדיו-אקטיביות?
(במיוחד שמפנזים, וכאלה עם נקודות... :)) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:20 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 להבין למה שאיפת חיו של ריקטו סמפרה עם לשרשר בצורה ההזויה ביותר
(חחחח) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:22 AM
|
||
שילוב: להבין שאני לא מבין כלום אצל נטע אביה אריאלי, גם את זה שהיא מסיקה עלי מסקנות בקשר למה שאיפת חיי, בלי שהיא אפילו יודעת את שמי האמיתי!
(אה, בעצם גיליתי לה אותו: *******) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:23 AM
|
||
1 לכתוב כאן בצורה הזויה לגמרי וכמה שיותר מצחיקה או לפחות מנסה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:33 AM
|
||
2 להסביר שלא צריך יותר מידי! פשוט צריך לזכור תמיד שפרילכוכביס בשכנרצינוס, לא מלרכזז שפרלונים!
ומכאן הדרך קצרה! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:37 AM
|
||
לכתוב כאן בצורה הזויה לגמרי וכמה שיותר מצחיקה או לפחות מנסה על ידי הסברה שלא צריך יותר מידי! פשוט צריך לזכור תמיד שפרילכוכביס בשכנרצינוס, לא מלרכזז שפרלונים!
ומכאן הדרך קצרה! -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:41 AM
|
||
1 למצוא אנשים יותר יצירתיים
![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:42 AM
|
||
2 לחפור לאנשים על חיות בעיקר בבונים רדיו אקטיביים ועם אפשר בצבע ורוד עם נקודות
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:44 AM
|
||
שילוב: לגמור את המ"פ הזה וזהו!
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:46 AM
|
||
1 לעצבן את ריקטו סמפרה בשורות קצרות בשירשור ההזוי שלנו
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:50 AM
|
||
2 להפוך למורה נינג'ה שיהרוג בתאונת עבודה את תלמידתו אליזבת', עוד בדפים הראשונים של השרשור (
![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 10:01 AM
|
||
להפוך למורה נינג'ה שיהרוג בתאונת עבודה את תלמידתו אליזבת', עוד בדפים הראשונים של השרשור, כל עוד מעצבנים את ריקטו סמפרה בשורות קצרות בשירשור ההזוי שלו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 10:11 AM
|
||
אותי לא הורגים חיח
1 לשרשר בלי סוף בצורה שטותית שבסופו של דבר תהרוג את המורה שריקטו סמפרה משרשר -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |