![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:14 PM
|
||||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() גבירותיי ורבותיי, חיכיתם וציפיתם, והנה הוא בא! כלומר, הנה אני באתי! משתמש הנשף! אני מניח שרובכם יודעים מי אני, אבל אציג את עצמי למקרה שמישהו בטעות לא מכיר אותי: אני משתמש נשף אנשי השנה. כן, אני הסיבה לזה שמשתמשים לפעמים כותבים "נשףףףףף!" משום מקום. וזה כי אני נוהג לצוץ לקראת סיום השנה האזרחית, לכנס את כולם לנשף גדול, חגיגי, מושקע, יפהפה ומהמם בו כולכם מסכמים את השנה שעברה עלינו, וכמובן, מתחרים זה בזה על תארים משונים. ואז אני נעלם עד לסיום השנה האזרחית הבאה! ואיזו שנה משוגעת עברה עליכם. באמת, 2020 זו שנה שתיזכר לעוד הרבה זמן: פתחתם וסגרתם קבוצות במפת הקונדסאים, כתבתם ערכים לאנציקלופדיית האתר, ארבעה עשר מכם עלו בבת אחת לנהל פורום, הפגנתם בכל שבוע את הידע שלכם בצ'אט האתר, צחקתם והתרגשתם, רבתם ושמחתם, והכי הכי חשוב – חגגתם בר מצווה לפורטל. אה, והייתה גם איזושהי מגפה עולמית, לא משהו גדול מדי. אבל כל הסגרים למיניהם שבאו בעקבותיה הביאו לכאן מלא משתמשים חדשים שלא מכירים אותי ולא יודעים איזה נשפים ומסיבות אני מארגן! אז אני מבקש מכל המשתמשים הוותיקים להסביר לחדשים מי אני וכמה המסיבות שלי הן הדבר הכי שווה בעולם, ואני מבקש מכל החדשים להירשם לנשף, לחכות ולראות מה מצפה לכם. איך נרשמים? קל. כדי להירשם עליכם פשוט להגיב בטופס המצורף למטה. אני כבר אדאג לשבץ אתכם לשולחנות לקראת הנשף, ככה שבמהלך הנשף ייצא לכם לבלות עם משתמשים שלא תמיד יוצא לכם לדבר איתם ביום יום! מתי הנשף יתקיים? בסיום השבוע הראשון של השנה החדשה! ביום ראשון, 10 בינואר 2021 (כ"ו בטבת התשפ"א), בין השעות 18:30 – 21:30 מה יהיה בנשף? פעילויות מיוחדות שארגנתי לכם, שולחנות שתוכלו לפטפט בהם, אשכול הספאם שאתם כל כך אוהבים, ועוד הרבה הפתעות. וכמובן, אנשי השנה שאתם תבחרו. כן כן, כמו בכל שנה, גם השנה תוכלו לבחור את אנשי השנה שלכם בפורטל! שנה שלמה צפיתי בכם ובחרתי מועמדים, ואתם תבחרו מתוכם את המשתמשים והדברים שהפכו את השנה שלכם לקסומה במיוחד. איך בוחרים אנשי שנה? אילו קטגוריות חדשות יש? ומי מועמד בכלל? לחצו כאן לכל הפרטים! יש למה לחכות! עוד לא נרשמתם?
הרשומים לנשף: סופי כאילו אני גלידה אבישג, פוף ליאור, Kermit The Emperor רוזנ, מי צריך בכלל כינוי אם קיי, רוס גלר ליאו, נוב ותיק קורן+Black Swan נועם, The Books Dancer רוני, חולמני אריאל, Magical Me הגר, דייזי דה גרייט וריאן, rainmaker ממש כאן ליד, ריילי (מי הביס את המערכת עכשיו?) אורייאן,Amit Meir Noam Ziv הודיה, שוקולד זה העולם הבא עומר, batman (לא הבנת את הקונספט של לשבת עם אנשים שלא מכירים בשולחן) מור, מאסטר שיפו חנה, ואני הכפית רוונה, Kurapika אפס, אפסוש (כנראה ישתנה ליחתיכת אפס בקרוב) איתיחר, בצל (אתה מנסה להטריל אבל בסוף תשובץ לשולחן ותוכל להגיב רק שם ולא להיות על-קפסולתי כמו שאר ההנהלותים) אין לי משוג, אבישג יובל, gg king עידו, Black Sheep אפרת, שוקולד זה המוות אליה, גורבי אור, crazy little thing שיראל, Shirel Dadoun פלג, imagine it עדי הכינוי במקומו מונח (זה יהיה הכינוי שלך גם בחלוקה לשולחנות, ראה הוזהרת) דרקון, חתול הצ'שר (אפס התחשבות ברגישים לבוטנים. אני מאוכזב) יעל, הרמיוני445 אורטל, Enola Holmes (עוד אחת שלא הבינה את הקונספט של שולחנות) נעה someday ג'ו, Lili Lona Poterr (בשבילך סחוס עם שניצל, לא שניצל עם סחוס) רחלי, שוקולד זה החיים אבישי, אחת שיודעת אלה, Vesper שירה, True Colors דויד, ילד האש הלבנה אלכס, Alex_Rain רינג, רינג (הנה הערה בסוגריים) נועם, נקמת האלפקה שני, תולעת ספרים אמיתית כריס + I LOVE FALL OUT BOY מירי, לילה טוב, שון (אבל השנה את באה! חסר לך שלא!) תם, ההומו ההוא מפרסי ג׳קסון (ד"ש לוויל) ג'יני 337(הכינוי) ג'יני (השם) ספיר , ספירקופ חולת קווידיץ' סיוון, Sweetener אביגיל, lilianna ג'יני73 ויינשטיין שירה, aniel (יו גם אני מחיף כינוי רק פעם בשנה!) דניאל, Dani Littrell (קיבלת שניצל עם סחוס) שירה+The Books Singer אביגיל, abigailE (ייפתח פורום מיוחד! ככה מתחברים!) דוט, Board girl123 לילי, Hot Chocolate (למה לא כתבת נצנץ באמת???) מידד, מידד (שם מוזר, נכון?) (לא, שם לא מוזר בכלל) ליל Supercorp נעם, Calum Scott (נעםםם 3>) אישתו של הארי (שי השווה סבבה?) (עוד פעם יש סוגריים בכינוי!) יובל, honey3548 אביב, SIRIUSBLACK2 ליבי, Queen of Narnia אריאל,Amy Santiego נטע אביה אריאלי ניב, נאמבר5 אביאל, kirigaya kazuto (למה נרשמת פעמייםםםםם????) פיני, Finnian נגה, ㅂㅈㄷㄱ쇼ㅕㅑㅐㅔ (מה זה משנה אם הפוך או לא? את רשומההה! נשףףףףףףף) שירה, The Books Singer (עם סחוס או בלי?) מיקה, קרנפית (בפעם השבעת אלפים, אני לא הנהלה! אני נשףףףףףףףף) עידו, THE WITCHER נעמי, מדענית מטורפת (אז את רוצה שניצל או לא?) שאדו פורל בובספוגית מייקל, מיכאל 1 רוני, Juleka Couffaine אדוה, Adva78 הרמיוני, hold on שיר שאול, shir shaul מירטל המייללת123 צו צאנג הכי יפה והכי חכמה 1 יונתן, ג'ורג' הסקרן (זה הכינוי שלך מעכשיווווו) עמית, עמית שגיב מאיה, Creature לוסי, לוסי124 שאול ,voldemort10 רננה כהן הודעה זו נערכה ע"י נשף אנשי השנה 2020 ב Jan 6 2021, 16:37 PM -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:15 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
]שם וכינוי:[/B] מי שכותב "בצד" ישב בשולחן המעפן ויקבל שניצל עם סחוס סופי כאילו אני גלידה
הערות/שאלות/נשף!!: נשףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ואני ראשונה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מי שכותב "בצד" ישב בשולחן המעפן ויקבל שניצל עם סחוס אבישג, פוף
הערות/שאלות/נשף!!: שנייה! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליאור, Kermit The Emperor
הערות/שאלות/נשף!!: אתה מחזר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רוזנ, מי צריך בכלל כינוי
הערות/שאלות/נשף!!: נשף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:16 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אם קיי,
הערות/שאלות/נשף!!: אעאעאע -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ליאו, נוב ותיק
הערות/שאלות/נשף!!: נשףףףףףףף -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: קורן+Black Swan
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נועם, The Books Dancer
הערות/שאלות/נשף!!: נשףףףף -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רוני, חולמני
הערות/שאלות/נשף!!: אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה לוגו יפה! מעניין איך הנשף הזה יהיה. -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אריאל, Magical Me
הערות/שאלות/נשף!!: נשף!!!! -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: הגר, דייזי דה גרייט
הערות/שאלות/נשף!!: אני חתול השנה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: וריאן, rainmaker
הערות/שאלות/נשף!!: שנה שעברה אף אחד מהמנהלים לא נרשם אבל אני רואה שזה לא קורה שוב אז אני ארשם :0 -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:19 PM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ממש כאן ליד, ריילי
הערות/שאלות/נשף!!: הבסתי את המערכת, מואהההההה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 20:20 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם וכינוי:אורייאן,
Amit Meir Noam Ziv הערות/שאלות/נשף!!:לא אמרת שצריך לכתוב את הכינוי הנכון (הערה בסוגריים) מלפפון:אכן -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |