![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (7) « ראשון ... 5 6 [7] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 16:37 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: הרמיוני, hold on הערות/שאלות/נשף!!: נשףףף -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2020, 21:56 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: שיר שאול, shir shaul
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- נ.ב אם אתם רוצים לעשות מצווה ולתרום לנזקקים, אז אני אשמח לתרומות חרמשים :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 11:57 AM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי:מירטל המייללת123.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 13:04 PM
|
||
![]() מוגל |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 30 2020, 15:14 PM
|
||
![]() מוגל |
כינוי :צו צאנג הכי יפה והכי חכמה 1
|
|
פורסם ב: Dec 31 2020, 18:20 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יונתן, ג'ורג' הסקרן
הערות/שאלות/נשף!!: נשף אכן. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 10:10 AM
|
||
![]() מוגל |
ל
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 13:09 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספתםםםם
חוץ מממי שהספים שלא נרשם!!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 20:24 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: עמית, האמיצה מכולם
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2021, 23:06 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: מאיה, יצור
הערות/שאלות/נשף!!: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2021, 11:14 AM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי: מי שכותב "בצד" ישב בשולחן המעפן ויקבל שניצל עם סחוס , לוסי
הערות/שאלות/נשף!!: זה יהיה הנשף הראשון שלי -------------------- [COLOR=blue]תשלחו לי ינשופים משעמם לי [COLOR=DarkBlue]אבל עם אני לא מגיבה זה אומר שאני במשהו אחר לא לנדנד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 12:54 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם וכינוי:שאול ,voldemort10
הערות/שאלות/נשף!!: נשףףףףףףףףףףףף -------------------- ![]() שאול 👑 הפלפאף לנצח! 👑 בן 👑 יאללה הפועל ירושלים! 👑 חבר מסדר עוף החול (שששש... זה סודי!) האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות... (אלבוס דמבלדור~ הארי פוטר ואבן החכמים) תחתמו, זה חשוב [ALIGN=Center]תרמו לי בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 13:12 PM
|
||||
![]() מוגל |
נשףףףףףףףףףףףףףףףף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2021, 22:51 PM
|
||
![]() מוגל |
שם וכינוי:רננה כהן
הערות/שאלות/נשף:נשףףף!! -------------------- "בכולנו יש גם אור וגם חושך מה שמשנה זה הנתיב בו אנו בוחרים לפעול" (סיריוס להארי)
|
|
פורסם ב: Jan 6 2021, 16:37 PM
|
||
![]() נשףףףףףףףףףףףףףף!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לכל מי שנרשם! וואו, אתם המוןןןןן
ההרשמה נסגרה! נתראה ביום ראשון ב18:30!!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |