האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3]  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

בטיחות בהוגוורטס || דיון
פורסם ב: Dec 18 2020, 16:36 PM
צטט הודעה

Some infinities are bigger than other infinities

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1
מגדר:female
משתמש מספר: 71424
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (Amit Meir Noam Ziv @ Dec 18 2020, 15:26 PM)
שאם הוא היה יודע שמשהו לא בסדר, הוא היה עוצר הכול.ומה אם זה היה מתוכנן?
לסנייפ היה מזל שפלאפי רק פצע אותו ולא הרג אותו.בסדר היה לו מזל  אבל אם היה לו מזל אז גם לשאר היה יכול להיות מזל
אתה יכול לזרוק השערות עד מחר.נכון

אוי, והינה אתה שוב בוחר להתרכז ב"מה אם". רולינג לא כתבה שהכול היה מתוכנן, אז זה לא היה מתוכנן וזהו. מה גם שאם תחשוב בהיגיון, נראה לך הגיוני שיתעלמו ממוות של תלמיד?
כן, לסנייפ בהחלט היה מזל, אבל זה עדיין לא אומר שלכולם יהיה מזל. פלאפי הוא סכנה, חד משמעית, והסכנה הזאת נמצאת בשטח הוגוורטס. אמנם אמרו לתלמידים לא להגיע למסדרון בו פלאפי היה, אבל הם שכחו שהוגוורטס הוא מקום גדול וקשה לזכור איפה כל דבר, במיוחד אם מדובר בילדים בני 11 שרק הגיעו להוגוורטס. קח לדוגמה את הארי. הוא הגיע לחדר של פלאפי בטעות, רק בגלל שהוא ברח ועדיין לא הכיר את הוגוורטס כמו שצריך כדי לבחור מקום טוב יותר להתחבא בו. דבר כזה יכול לקרות לכל אחד אחר, ועלול להסתיים קצת פחות טוב. לא לכולם יש מזל, אתה יודע.

--------------------
One boy grew up different from the rest
Without the insides of his chest
He didn't know how he was blessed
All the little girls thought it a blast
To shake his body really fast
To see the impact never last

"Some said "Poor boy
"Some said "Lucky man

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 18 2020, 16:42 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 2055
מגדר:male
משתמש מספר: 74281

נראה לך הגיוני שיתעלמו ממוות של תלמיד?לא זו הסיבה שאני חושב שהם ידעו
לסנייפ בהחלט היה מזל, אבל זה עדיין לא אומר שלכולם יהיה מזל. פלאפי הוא סכנה, חד משמעית, והסכנה הזאת נמצאת בשטח הוגוורטס.אם אני חושב שהוא לא סכנה אז זה לא חד משמעי
ברח ועדיין לא הכיר את הוגוורטס כמו שצריך כדי לבחור מקום טוב יותר להתחבא בו. דבר כזה יכול לקרות לכל אחד אחר, ועלול להסתיים קצת פחות טוב. לא לכולם יש מזל, אתה יודע.
אבל להם יש בגלל שהמשקאות בהווגהוטס עשויות מהשיקוי מזל שאני לא זוכר לשם שלו
ועדה מעכשיו אני לא מגיב בדיון

--------------------
User Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted Image
הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש
User Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 18 2020, 16:46 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 7031
מגדר:
משתמש מספר: 73986

• האם לדעתכם מוצדק לשלוח תלמידים להוגוורטס, למרות הסכנות? אם כן, למה? ולמה אם לא? לא מוצדק. מוות, שכנראה בעיני דמבלדור לא נורא, אבל יש תלמידים שחושבים שזה נורא, ואפילו כשמתים חושבים רק על הדברים שלא היו קוראים להם אם לא היו מתים. הם פשוט יפחדו (לא גריפינדורים). אבל גם אם לא מוות, אל תתיחסו רק לגריפינדור! תתיחסו גם לאלה שלא מעזים להילחם; להפלפאף שישארו בצד ויקוו שהאמיצים יצליחו, לרייבנקלו שלא ישימו לב כי יהיו שקועים בספרים שיחשבו על מזימה ואחר כך ישימו לב שהם לא מעיזים, ולסלית'רין, שגם לא יעזו לעמוד ככה. לא נראה שצריך לתת להם להלחם, הם לא מיומנים. יש מפלצת, מי יעז להלחם ככה, נראה שגם לגריפינדור יהיה קשה. יסגרו את בית הספר, עדיף על הבלאגן הנוראי הזה.

• האם אתם חושבים שכדאי לחכות עד שילדים יהיו בוגרים מספיק ורק אז לשלוח אותם להוגוורטס, או לחלופין, לשנות לחלוטין את כל הקונספט של בית הספר ולהפוך אותו לבטוח עבור ילדים? בטח שבטוח. בית ספר בטוח, למען האקרוסטיכונים! שימו איזה הילאים, ודיי! למה להשאיר ילדים בסיכון הזה?! אולי אפילו לא תתנו לילדים לצאת מהכיתות, המורים יעשו סונורוס (לחש הגברת קול) לכל רמה וזהו!

• האם לדעתכם יש סיבה לכך שאין הגנות בתוך הטירה? לא יודעת. להביא הילאים זה לא בעיה, לא סיכון (אלא אם זה הילאים בפולימיצי) אה, פולימיצי. אח, זה אפשרי פולימיצי, תעשו עליהם וריסטרום, הידד! כנראה שאין סיבה. לספר 3 לא הייתה עלילה בלי הקטע של "אין הגנות". אולי דמבלדור לא חשב על זה, מסתבר.

• האם לדעתכם אין בכלל סיבה לשנות משהו? הרי זה ככה כבר מאות שנים ואף אחד לא התלונן... דווקא יש סיבה. תגנו על הוגוורטס, אם אתם רוצים שאף אחד לא יתקף. בסיליסק זה לא משהו שצריך להיות משוחרר.

---------
פורסם ב: Dec 18 2020, 16:51 PM
צטט הודעה

Some infinities are bigger than other infinities

פרטי משתמש
חרמשים: 1
משתמש מספר: 71424

QUOTE (Amit Meir Noam Ziv @ Dec 18 2020, 15:39 PM)
לסנייפ בהחלט היה מזל, אבל זה עדיין לא אומר שלכולם יהיה מזל. פלאפי הוא סכנה, חד משמעית, והסכנה הזאת נמצאת בשטח הוגוורטס.אם אני חושב שהוא לא סכנה אז זה לא חד משמעי
ברח ועדיין לא הכיר את הוגוורטס כמו שצריך כדי לבחור מקום טוב יותר להתחבא בו. דבר כזה יכול לקרות לכל אחד אחר, ועלול להסתיים קצת פחות טוב. לא לכולם יש מזל, אתה יודע.

א. הם ידעו ולא עשו כלום, וזה אומר שהם התעלמו, אז לא ממש הבנתי את מה שכתבת פה.
ב. אממ... לא. פלאפי תקף אנשים, וזה הופך אותו למסוכן. לא נראה לי שאפשר לפרש את זה בצורה אחרת, לכן אני חושבת שזה חד משמעי. אם אתה יכול לפרש את זה בצורה אחרת, מאוד אשמח אם תסביר לי, אולי זה ישכנע אותי.
ג. מעולם לא הזכירו שהמשקאות בהוגוורטס מכילים פליקס פליציס. חוץ מזה, זה גם לא הגיוני, כי עובדה שתלמידים ממשיכים להיכשל במבחנים בהוגוורטס, מפסידים במשחקי קווידיץ' וכדומה. אם המשקאות בהוגוורטס אכן היו מכילים פליקס פליציס, זה לא היה קורה.

אוקיי, החלטה שלך. רק שתדע שאם הרגשת מותקף מאיזושהי סיבה בגלל משהו שכתבתי, אני מצטערת, לא התכוונתי לזה ככה, רק רציתי להביע את דעתי.

--------------------
One boy grew up different from the rest
Without the insides of his chest
He didn't know how he was blessed
All the little girls thought it a blast
To shake his body really fast
To see the impact never last

"Some said "Poor boy
"Some said "Lucky man

---------
פורסם ב: Dec 20 2020, 11:10 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 2055
משתמש מספר: 74281

QUOTE (Kurapika @ Dec 18 2020, 14:48 PM)
QUOTE (Amit Meir Noam Ziv @ Dec 18 2020, 15:39 PM)

א. הם ידעו ולא עשו כלום, וזה אומר שהם התעלמו, אז לא ממש הבנתי את מה שכתבת פה.
ב. אממ... לא. פלאפי תקף אנשים, וזה הופך אותו למסוכן. לא נראה לי שאפשר לפרש את זה בצורה אחרת, לכן אני חושבת שזה חד משמעי. אם אתה יכול לפרש את זה בצורה אחרת, מאוד אשמח אם תסביר לי, אולי זה ישכנע אותי.
ג. מעולם לא הזכירו שהמשקאות בהוגוורטס מכילים פליקס פליציס. חוץ מזה, זה גם לא הגיוני, כי עובדה שתלמידים ממשיכים להיכשל במבחנים בהוגוורטס, מפסידים במשחקי קווידיץ' וכדומה. אם המשקאות בהוגוורטס אכן היו מכילים פליקס פליציס, זה לא היה קורה.

אוקיי, החלטה שלך. רק שתדע שאם הרגשת מותקף מאיזושהי סיבה בגלל משהו שכתבתי, אני מצטערת, לא התכוונתי לזה ככה, רק רציתי להביע את דעתי.

א. הם ידעו ולא עשו כלום, וזה אומר שהם התעלמו, אז לא ממש הבנתי את מה שכתבת פה.איך זה אומר שהוגהוטס מסוכן?
ב. אממ... לא. פלאפי תקף אנשים, וזה הופך אותו למסוכן. לא נראה לי שאפשר לפרש את זה בצורה אחרת, לכן אני חושבת שזה חד משמעי. אם אתה יכול לפרש את זה בצורה אחרת, מאוד אשמח אם תסביר לי, אולי זה ישכנע אותי.הדלת היתה נעולה בכישוף שתלמידי שנה ראשונה לא אמורים לדעת
ג. מעולם לא הזכירו שהמשקאות בהוגוורטס מכילים פליקס פליציס. חוץ מזה, זה גם לא הגיוני, כי עובדה שתלמידים ממשיכים להיכשל במבחנים בהוגוורטס, מפסידים במשחקי קווידיץ' וכדומה. אם המשקאות בהוגוורטס אכן היו מכילים פליקס פליציס, זה לא היה קורה.מזל לא פירושו ניצחון

אוקיי, החלטה שלך. רק שתדע שאם הרגשת מותקף מאיזושהי סיבה בגלל משהו שכתבתי, אני מצטערת, לא התכוונתי לזה ככה, רק רציתי להביע את דעתי.הבעיה שלי היא שהרבה אנשים חושבים שמה שלא כתוב לא קיים אז אני כן יגיב אבל לא התיחס להודעות שאומרות מה שלא כתוב לא קיים

--------------------
User Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted ImageUser Posted Image
הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש
User Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 20 2020, 16:22 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
משתמש מספר: 62302

1. איך זה אומר שהוגוורטס מסוכן? אם הם ידעו על התלמיד שמת ולא עשו עם זה שום דבר זה קצת מעורר שאלות על הצוות הזה ששולח תלמידים למות.
2. היא לא הייתה נעולה. אם היא הייתה נעולה, תסביר לי איך בדיוק הארי רון והרמיוני נכנסו.
3. למען האמת - מזל כן פירושו ניצחון. לפחות בהארי פוטר. אתה יכול לראות שמתי שהארי שתה את השיקוי הוא הצליח בכל מה שהוא עשה, והעובדה שרון ניצח במשחק (זה לא היה כי הוא שתה אבל אם מזל לא היה פירושו ניצחון למה הם חשבו שהוא שתה אותו?) והעובדה הזאת שמסדר עוף החול ניצח את כל אוכלי המוות רק בגלל שהם שתו שיקוי מסכן.
כמו שאמרנו כבר כמה פעמים, אנחנו לא מעלים תיאוריות ל"מה אם", אלא נדבקים לעובדות שכתובות בספר. וכן, מה שלא כתוב בספר לא קיים. זה לא מחשבה, זאת עובדה.

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
פורסם ב: Jan 15 2021, 02:51 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 294
מגדר:
משתמש מספר: 73517

אני די בטוחה שההורים יודעים לאן הם שלולחים את הילדים שלהם....
לגבי פציעות , אפשר לרפא כל דבר בעזרת קסם , אם אני לא טועה גם מוות.

---------
פורסם ב: Jan 15 2021, 13:08 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
משתמש מספר: 74105

• האם לדעתכם מוצדק לשלוח תלמידים להוגוורטס, למרות הסכנות? אם כן, למה?
ברור! אם לא הם יחשפו לסכנות בלי יכולת התגוננות

• האם אתם חושבים שכדאי לחכות עד שילדים יהיו בוגרים מספיק ורק אז לשלוח אותם להוגוורטס, או לחלופין, לשנות לחלוטין את כל הקונספט של בית הספר ולהפוך אותו לבטוח עבור ילדים?
ככה טוב, לא קטן מידי ולא גדול מידי

• האם לדעתכם יש סיבה לכך שאין הגנות בתוך הטירה?
כי יש מורים, מנהל, ואיך אתם יודעים שאין הגנות?
• האם לדעתכם אין בכלל סיבה לשנות משהו? הרי זה ככה כבר מאות שנים ואף אחד לא התלונן...

אם יש דברים מאוד דחופים- ברור שצריכים לשנות, אבל אם הכול טוב- למה לשנות?
ואגב, כן התלוננו במשך השנים.

--------------------

---------
פורסם ב: Jan 16 2021, 20:55 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 10952
משתמש מספר: 69760

• האם לדעתכם מוצדק לשלוח תלמידים להוגוורטס, למרות הסכנות? אם כן, למה? ולמה אם לא?
כי הם לפחות הם ילמדו להתגונן מפני הסכנות
• האם אתם חושבים שכדאי לחכות עד שילדים יהיו בוגרים מספיק ורק אז לשלוח אותם להוגוורטס, או לחלופין, לשנות לחלוטין את כל הקונספט של בית הספר ולהפוך אותו לבטוח עבור ילדים?
לא היה מזיק עם הוגוורטס היה בטוח יותר אבל אולי זה היה הורס את העלילה
• האם לדעתכם יש סיבה לכך שאין הגנות בתוך הטירה?
יש המון הגנות כמו שאי אפשר להתעתק בתוך או בפנים
• האם לדעתכם אין בכלל סיבה לשנות משהו? הרי זה ככה כבר מאות שנים ואף אחד לא התלונן...
ש משהו לשנות ויכול להיות שהיו מתלונננים אבל הערבה המפליקה הרגה אותם
ומה דעתכם?
דמבלדור-הוגוורטס זה מקום בטוח ואני מבטיח לכם שאין היסטוריה שתאיים על קיומנו אבל יש מפלצת בצינורות ועץ שישבור לך את הפרצוף ומכונית פרא וקנטאורים ששונאים בני אדם ו...
סיכום: הוגוורטס זה מקום בטוח לחלוטין (בערך)

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Feb 2 2021, 15:21 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 2
משתמש מספר: 75125

אני חושב ש-וריאן צודקת

--------------------

🦁גריפינדורי🦁

"זה די מרגש, לא? לשבור את החוקים?"

"אל תדאג, אתה שפוי בדיוק כמוני."

"אני מקווה שאתה מרוצה מעצמך. יכלנו כולנו להיהרג, או גרוע מכך – להיות מושעים.''

גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]🦁
גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס.
גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם.
גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד...
גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי...
אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח,
יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ.

תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :)
ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :)

איש סיני חכם אמר פעם:
哇,你有谷歌翻譯。我也有!

---------
פורסם ב: Feb 2 2021, 15:33 PM
צטט הודעה

You're still a Bitch, Thank God

פרטי משתמש
חרמשים: 11020
משתמש מספר: 68642

QUOTE (שורשי גרוט זה טעים @ Feb 2 2021, 14:25 PM)
אני חושב ש-וריאן צודקת

היי, התגובה שלך היא ספאם, שוב. בבקשה קרא/י את החוקים הגלובאליים לפני שזה יהפוך ליותר מהערה...

--------------------

ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼
פרשתי❤️

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (3) 1 2 [3]  קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025