![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 16:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחם עם שוקולד המאכל הוא מאכל נפוץ מאוד ואין לו מקור מסוים. מידע על המאכל לחם הוא מאכל בסיסי שהיה קיים עוד בימי התנ"ך. אפשר לטגן אותו, לאפות אותו ולבשל אותו, לרוב הוא כולל שמרים. שוקולד הוא ממתק העשוי מזרעים מותססים, קלויים וטחונים של עץ הקקאו הטרופי (Theobroma cacao; "תאוברומה" ביוונית 'מזון האלים'). השוקולד הוא שילוב של מוצקי קקאו וסוכר בשילוב מרכיבים נוספים - לציטין, שתפקידו לסייע למסה להיות נוזלית יותר בהתכת השוקולד (תרחיף) ולא ליצירת אמולסייה כבדרך כלל, מכיוון ששוקולד לא מכיל נוזלים, ולעיתים ונילין כרכיב טעם. פעמים רבות מכיל השוקולד גם חלב ומוצריו. -תודה לוויקיפדיה. מצרכים וכלים -לחם. -ממרח שוקולד. -סכין. לא נחוצה סכין חדה, אבל זה לא נורא אם כן תהיה סכין חדה. אם הלחם שלכם לא פרוס מראש אז כן דרושה סכין חדה. אופן ההכנה -אם יש לכם לחם לא פרוס לחתוך שתי פרוסות לחם, אם הוא כן פרוס מראש רק להוציא שתיים. ![]() -לפתוח את הצנצנת של ממרח השוקולד ולטבול את הסכין בה. -למרוח את השוקולד על צד אחד של כל פרוסת לחם ![]() -להצמיד את החלקים המרוחים בשתי פרוסות הלחם אחד לשני. דעה אישית אני אוהבת לחם עם שוקולד. פעם בכל יום שישי לקחתי לבית הספר פרוסה עם ממרח שוקולד בגלל שאמא שלי הרשתה לי רק פעם בשבוע, וזה היה די נחמד. אבל פעם אחת בכיתה ג' אני חושבת החלטתי שאני לא אוהבת ואיזה חודש חודשיים שלא אכלתי לחם עם שוקולד, ואז החלטתי לאכול שוב כדי לבדוק אם אני אוהבת כי עבר זמן, וזה לא איכזב! לחם עם שוקולד זה טעים (בעיקר בגלל השוקולד, אל תעלב לחם), למרות שזה לא מאכל מיוחד מאוד, ואני חושבת שעכשיו אלך להכין לעצמי אחד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 21:39 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתכון ממש טוב!
אני אישית מעדיף ממרחית במקום שוקולד אבל כל אחד והדעות שלו. הסיקור מעוצב יפה ומנוסח יפה וכיפי לקריאה, שאפו! -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 22:31 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה של מתכון!
אני ממליץ לך להרחיב מעט את הדעה האישיתת, אבל חוץ מזה ממש מצוין! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 22:48 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל כל הכבוד על הסיקור!
לצערי חסר לך שם המאכל והמקום ממנו הוא לקוח ולכן לא אוכל להוסיף אותו ללינקיה. מוזמנת לערוך :) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 22:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם המאכל כתוב למעלה בגדול ומקור המאכל... אממ, זה לא מאכל שבדיוק צריך שמישהו ימציא, את יודעת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 23:29 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובכל אופן, ממולץ על גבול החייב להוסיף סעיף כזה.
לגביי מקור המאכל, את יכולה לכתוב 'המאכל הוא מאכל נפוץ מאוד ואין לו מקור מסוים' או משהו כזה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2020, 23:38 PM
|
||
זה בדיוק כמו שאגדיל ואדגיש את שאר הסעיפים.
ולדעתי זה ממש ממש ממש לא נחוץ, אבל אני אוסיף למרות שזה קטנוני בהגזמה לדעתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |