![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:48 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט אין לי כוח לתסמינים האלו
זה לא כזה קל כמו שאומרים שלא מרגישים את זה בכלל -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:49 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ו א ב ת ל י ה ב ט ן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:49 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי :< תשתי תההההה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:51 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לרונית יש מפעל לייצור מצתים.
בפס הייצור של המפעל זקוקים לסלע שחיכוכו ניצוץ של אש יוצר. זהו הסלע ששמו: אההה אין לי מושגגגג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:51 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרגישי טובבבבבב לא למות -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:52 PM
|
||||
אבן צור? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:53 PM
|
||||
אבן אש? -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:53 PM
|
||
אההההה אין לי מושג מה לכתוב בחציבההה
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:55 PM
|
||
שיטטט
עוד מעט יום הורים -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:56 PM
|
||
שמו נימוקים בעד חציבה: מהי התועלת בקיומם של מחצבות ומדוע לדעתכם פעולת החציבה חשובה? חשבו על השימושים השונים בסלעים בחיי היומיום.
רשמו נימוקים נגד חציבה: איזה נזק נגרם לסביבת המחצבה כתוצאה מפעולת החציבה? חשבו על בעלי-החיים והצמחים שבאזור, על מראה הנוף ועל הידלדלות (ירידה בכמות) משאבי הטבע. מישהו עזרהההההה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 13:56 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אווווף :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 14:01 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 14:03 PM
|
||||||
אמןןן אני אשתדל למה לא בא לי להיהרג וגם למות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 14:04 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי שרשור
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 14:06 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון כל השאר לא -------------------- אלה אחת
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |