![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:41 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
/:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה אחרונה!!!!!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפוצ'ון שחור וטייטס שחור וחצאית שחורה קצרה ומגף צבאי "החיים הם כמו קפה – אם זה לא שחור וזה לא בוץ – זה נס" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:42 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי תשמעו משהו מצחיק.
כיוותי את השעון לשמונה וחצי במקום שבע. ושכחתי לכבות אותו לפני שיצאתי (אמא שלי העירה אותי בשמונה.) וחזרתי הביתה... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:43 PM
|
||
מי ששלח.ה פה הקישור ליוטיוב, זה מדהים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:43 PM
|
||||
מה קרה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:44 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:44 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתמטיקה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:46 PM
|
||||||||
יו באסה. יש לי המון מתמטיקה. וללמוד למבחן. ועבודה על ההוריקן קתרינה. וכל זה לעשות היום. ומחר אני צריכה לקום מוקדם למבחן. למרות שיש לי חופש! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
אז תעשי את זה... -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:47 PM
|
||||
"אמרו לי לא לוותר על החלומות שלי אז המשכתי לישון." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 16:48 PM
|
||||||||||||
אז מצאתי לעצמי סדרי עדיפיות. אז הערב בשבע עבודה על ההוריקן וללמוד למבחן ולעשות כמה שיותר מתמטיקה. והחלטתי שבגלל שמחר יש חופש אבל אני קמה מוקדם אז לפני המבחן ללמוד אליו ואחריו לעשות את כל המתמטיקה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא ליייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
פוף. שיראל נתת לי רעיון.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |