![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:16 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:16 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי מחברים
מי פה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:17 AM
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שלי לול אני יכול לתת לך קישור למקורי, אם אתה רוצה. יש עוד רשימה אחת ![]() -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:17 AM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כריס! איך היה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:18 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר גמור, ישבנו וריכלנו על תחנות דלק (שלושתינו עובדים בדלק) ואכלנו רביולי אבל אנחנו כבר זקנים, ב10 פרשנו כל אחד לבית שלו אני גמור -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:18 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא רוצה קישור. אבל אולי אתה יכול להעתיק? ![]() -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:19 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יפה לול שכחתי שיש דבר כזה לשבת עם אנשים ולדבר בא לי גם להיות גמורההה :< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:20 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 אחוז סוללה.
אני: "אה, יש עוד זמן # מאמץ את העיניים על מסך חשוך#" -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:20 AM
|
||||||||||
חחחח כן השנה הזאת הרסה לנו את כל הקשרים החברתיים ואני בן אדם מאוד חברתי קשה לי :( -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:21 AM
|
||
1. לקרוא את זה.
2. להיכנס לפייסבוק של מישהו ערבי לבקש חברות ולעשות לייקים על כל התמונות והסטטוסים שלו. 3. לחשוב באיזה צבע המראה? 4. איך הגעתם למסקנה שהיא בצבע כסף? 5. לחפש בויקיפדיה ערך מטומטם ולשנות אותו. 6. להוריד למחשב 50 תוכנות ולצעוק עליו שיוריד יותר מהר. 7. להתקשר לחבר שלך ולהגיד לו שפרצו לו לפייסבוק. 8. להקליט את הצעקה שלו מהטלפון. 9. לאבטח את הבית (יש מצב שהוא בא לרצוח אותכם). 10. לנסות להתקבל לכוכב נולד. 11. לנסות לשים את המתג של ה"ON" וה"OFF" באמצע. 12. לגלות שכרגע שרפתם את המנורה. 13. להזמין חבר שלך הביתה ולבקש שיעזור לך לבחור בגדים. 14. להגיד על כל בגד שהוא מכוער. 15. לחפש את המספר טלפון של ינכיכה כיען. 16. ללכת לשופינג ולא לקנות כלום. 17. לרשום סטטוס בפייסבוק: "אני הולך להתאבד" ולראות כמה לייקים יש לך. 18. להתקשר לכל האנשי קשר שלך ולהגיד שזה טעות במספר. 19. להתקשר שוב ולהגיד להם "הלו הלו הלו" עד שינתקו. 20. להתקשר שוב ולהגיד שזה לא יפה לנתק בפרצוף. 21. לעשות ריבועים במסך הבית. 22. לחשוב "למה באמת עשיתי את זה?" 23. לשנות את הטלפון שלך לסינית ולנסות לשנות בחזרה. 24. לסדר את הסלון ולהגיד לאמא שלכם שאתם בקטע של פאנג שווי. 25. לחפש תמונות בגוגל שלך. 26. לראות שיצא תמונה של ילדה בת 5 עם משקפיים, גשר וקרחת. 27. להתקשר למישהו ממספר חסום ולהגיד שאתה אחמניג'ד. 28. לחפש מטבעות בספה (זה תמיד עובד בסרטים). 29. לקחת את המטבעות שאספת ולקנות בזוקה. 30. לחשוב שהחסכונות שאספת במשך שלוש דקות התבזבזו על בזוקה. 31. לחשוב על משמעות החיים. 32. לבהות בתקרה. 33. לשלוח SMS למישהו ולרשום "םטמוטמ התא" 34. לעסת יותר מידי בזוקה כבר אין לזה טעם תזרוק אותו. 35. לתרגם בגוגל איך אומרים ברוסית "אני רוסי גאה" 36. ללמוד את זה בעל פה ולצעוק ברחוב. 37. לחפש בגוגל משחק ולהיכנס לכל התוצאות. 38. להיכנס לחנות טלפונים ולשאול על כל טלפון שהוא בחינם עד שהמוכר יגרש אותכם מהחנות. 39. לעשות בלגו פסל של דינוזאור בגודל טבעי. 40. ללמוד שפה חדשה (מה יש לכם להפסיד?). 41. לשאול אנשים ברחוב אם הם רוצים שוקולד. 42. לרשום את כל האנשים שאתה מכיר. 43. לנסות להמציא מתכון חדש של עוגה. 44. העוגה הכי מגעילה בעולם ? תמכרו אותה באינטרנט ! 45. לחפש בגוגל כמה שיותר מספרים של פאי. 46. לעשות הדבק ולראות מה היה ההעתק האחרון שלכם. 47. להגיד לרופא עיניים שלכם שאתה עיוור. 48. לעשות מלכודת לכל מי שעובר ברחוב. 49. לפרסם אותו באינטרנט. 50. לצלם תמונות מביחות שלך. 51. לנשק את הרצפה שלכם בבית (אולי פעם גר כאן מפורסם?). 52. לחשוב: "מתי באמת ניקו כאן את הרצפה?" 53. לכבות ולהדליק את המחשב. 54. לעשות את כל השיעורים שהיה לכם בכיתה א'. 55. לעצום עיניים ולנסות לראות איך תיראו כשתיהיו מתים. 56. לרשום את כל הדברים שעשיתם החודש. 57. לא זוכרים? זיכרון גרוע. 58. לחבק את הכלב שלכם ולהציע לו נישואים. 59. סירב לכם? תסלקו אותו מהבית!! 60. לחפש בשירונט את השיר הכי ארוך. 61. ללמוד אותו בעל פה. 62. לשיר אותו ולהעלות ליוטיוב. 63. לחפש תחפושות שלכם מגיל שנה ולבדוק אם הם עדיין עולות עליכם. 64. לחלק חתימות לאנשים ברחוב. 65. להסביר להם שיום אחד אתם תהיו מפורסמים. 66. ללכת לסרט שכבר ראיתם ולצעוק לכולם את הסוף. 67. תצפו לפופקורן בחינם 68. לראות סרט תלת מימד בלי משקפיים. 69. לראות את כל הפרקים של בובספוג מההתחלה. 70. לרשום את השם שלכם הפוך, עם עיניים עצומות, עם המרפק והאף. 71. המקלדת שלכם עדיין חיה ? זה נס ! 72. לחפש עיתון משנת 2007 ולקרוא את כל הכתבות מהסוף להתחלה. 73. לעשות אוריגמי בצורת חתול. 74. לא הצלחתם ? תעשו נחש. 75. לחפש בויקיפדיה "69". 76. לצלצל על כל הדלתות ברחוב ולברוח. 77. לנשק את כל הבובות שלכם ולהגיד להם שתמיד היית מאוהב בהם. 78. מישהו ראה אותך מהחלון ? תגיד לו שאתה לא מזמין אותו לחתונה שלו. 79. להזמין את האיש הבא ברחוב. 80. לצבוע את כל הפנים שלך לדגל ארצות הברית. 81. לקחת את כל האודם והמסקרה של אמא שלך? תגיד לה שחייזרים לקחו את זה. 82. לשאול בבית של השכנה "תעלול או ממתק?" 83. להגיד לה שאתה רוח רפאים ושאתה תרדוף אותה אם היא לא תביא לך ממתקים. 84. להתקשר למשטרה מהנייד שלך ולהגיד להם שגנבו לך אותו. 85. לנסות להגיע ל-900 ב ICY TOWER. 86. לחפש צ'יטים בשביל להגיע ל900. 87. להכין עוגת קצפת ולתקוע אותה למישהו בפרצוף. 88. תברחו. 89. תרקדו את הגאנגאם סטייל על הספסל בגינה. 90. תתקשרו להוט ותגידו שאתם רוצים 3 טלוויזיות בחצי שקל. 91. אל תצפו ליותר מידי. שקל זה גם סבבה. 92. תשירו "100 תפוחים היו על העץ" 93. הגעתם לאחד? תתחילו שוב מ200 ! 94. תתקשרו לחברת החשמל ותשאלו מה לעשות שמתחשמלים. 95. תגידו להם להגיד שוב. הייתם עסוקים. 96. תחממו פופקורן במיקרוגל והאזינו לפיצוצים. 97. תאכלו אותו. 98. תקראו את כל זה שוב. 99. ועוד פעם אחרונה. 100. תכתבו 100 דברים שאפשר לעשות כשמשעמם -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:22 AM
|
||
מה אנחנו כותבים על מה הרשימות
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:23 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי להיות ראש בית רייבנ
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:23 AM
|
||||||||||||
גם אנייייייי וגם כי עברתי בית ספר כי היו שם אנשים חרא אבל לא הספקתי עוד להכיר חדשים והבידוד הדפוק הזה הגיע -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:25 AM
|
||
56. לרשום את כל הדברים שעשיתם החודש.
57. לא זוכרים? זיכרון גרוע. -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:25 AM
|
||||
ואם אני לא זוכרת מה עשיתי לפני עשר דקות? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |