![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:58 AM
|
||||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תנסה גן פרטי לילדה ככה הלך הכסף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבר'ס, תיכנסו רגע לדיונים ותעברו על הכותרות... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובד, אני מניח -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי עדיין ילדים (עוד מעט) אז לא יכול להזדהות אבל אני מתאר לעצמי שזה על הפנים -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חה אתם יכולים להתלונן כמה שאתם רוצים שאתם בוגרים ואוי ואי אוי החיים קשים לכם אבל אני כבר הסתכלתי 40 שנה קדימה וסבלתי דברים שאני לא אמורה לסבול בעשורות הקרובים
אוקיי אני פשוט אשים את עצמי בטיים אאוט -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 00:59 AM
|
||||||||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה הגיף בחתימה מתחבר לי עם התוכן של התגובה? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תזלזלי בקשיים של אחרים, במיוחד כשאת לא חווה אותם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:00 AM
|
||||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לפרסם את זה בתור מדריך 'מאה דברים לעשות כשמשעמם' או משהו כזה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:01 AM
|
||||||||||||
שמעי אמא שלי חד הורית והיא מפרנסת בית שלם לבד ואני טחון בכסף אז אני עוזר לה עם מה שאפשר קניות בסופר, דלק, דברים כאלה שחוסכים לה כמה אלפים בחודש ועדיין גם עם עזרה קשה לחיות במדינה הזאת משהו פה לא בסדר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:02 AM
|
||||||||||||||
קשה 😔 במה אתה עובד? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:02 AM
|
||
אני חייב לשתף פה את יצירת המופת הזו גדלתי על השיר הזה ומגיע לו הרבה הערכה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:03 AM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תיקח קשה מידי דברים שבאים ממישהי שאתה מכיר כבר כמה זמן ויודע שכל מה שיוצא לה מהפה הוא שטויות -------------------- היא/את
|||||
|
|
||||
לגמרי. אני כרגע בתחנת דלק, מה איתך? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |