![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 40 41 [42] 43 44 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:27 AM
|
||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא נעים לא נעים בכלל טפוטפו מעריצים מגעילים -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:27 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא התעלמתי הלכתי להביא טישו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:28 AM
|
||||||
למה? ומה זה אומר? לילט ברבור שחוררררר כריסססססס לא מזהההההה מהשאלה הקסומה שליייייי אני אעתיק רגעעעעעע מישהו יודע איפה משיגים משנה כינוי? אבל הרבההההה יש איזה מישהו שאם עושים משימה הוא נותן לך סתם לכיף כי למה לא? fadeba25z.gif מישהו? מישהווווו???? ![]() הודעה זו נערכה ע"י רינג ב Dec 23 2020, 01:29 AM -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:29 AM
|
||||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן רוב האשמה היא של המעריצים אני אגיד לך את האמת פשוט אנשים מגעילים, נכנסים ככה לחיים שלהן וקובעים להן מה לעשות לי יש 3 קעקועים שקשורים אליהן ואני משפפ אותן ברמות מטורפות אבל אני אף פעם לא שלחתי להן הודעות נאצה ולא אמרתי להן מה לעשות עם החיים שלהן אני משפפ בשקט ובשלווה חבל שיש אנשים שלא יודעים מה זה לשמור את הדעה שלהם לעצמם בסביבה הפרטית שלהם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:29 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ ריקטו
למה יש לי אקדח ואני מרססת לכל עבר בלי קשר? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:30 AM
|
||
טוב שרית חדד לא עוזבת אותי
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנע ערף ומה שזה אומר שאני מסוגלת לשבת מול מראה טונות של זמן -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||
אהב אוי, יפה, נחמד, חצופים תשייך כל חלק לקטע המתאים ![]() הודיה - אה כריס - רמזרמזרמז כמה הודעות למעלההההה -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
לשייך כל חלק לקטע המתאים? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:31 AM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש צריכה משהו שיעסיק אותי עכשיו
-------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:31 AM
|
||||
מה את אוהבת בדרך כלל? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:32 AM
|
||||||
כאילו בסיפור שסיפרת לא יצא מובן ![]() אבלאבלאבל התעלמת מהרמז שלייייייי אני אומר אותו עכדיו בצורה בוטה חצופה וחסרת טאקט אני רוצה משני כינוי איך אפשר להשיג? ![]() יאי, חסר טאקט אני ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאכלי תפוח אדמה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוח עכשיו יש לי כאב ראש מהמשחק הזה
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
כי סיפרתי רק כמה דברים אם אני אכתוב לך את המגילה הארוכה אתה לא תשרוד אותה אני שולח לך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |