![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:33 AM
|
||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורהה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:33 AM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה לא זה הטלפון שלי לא מספיק מעסיק את הידיים והטריכו שלי משתוללת ועד שהצלחתי להשתיק אותה לשבוע -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:34 AM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר מה איתך?
אוי, בהצלחה /: -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:34 AM
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי אתה ממשיך להתעלם הידד ![]() ![]() אני אהיה עוד יותר בוטה וחוצפן וחצוף ומקסים ומדהים כמו שאני עכשיו ![]() אני רוצה *ממך* מלאמלאמלאמלאמלא משני כינוי כי אתה עשיר מאודמאודמאוד ונחמד מאודמאודמאוד ובא לי משני כינוי אז אולי זה יעזור ![]() איך אני אגרום לך לתת לי? ![]() יאי, המדהימות שבי ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:35 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
? DUDE שלחתי לך עכשיו משנה כינוי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:35 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח רינג אתה הורג אותי
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:36 AM
|
||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלשבאקים לחברים של כריס שגרמו לכולם ללקק להם את הנעליים בשביל חרמשים לול -------------------- היא/את
|||||||
|
|
||||
שלחתי לו 2 משני כינוי עכשיו הוא צריך להפסיק להטריל את הנו"ד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבלאבל אני רוצה מלאאאא.אאאאאא ![]() ![]() יאאאאא חנההההה ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:37 AM
|
||||
לול אני וחברים שלי יכולים לממן את כולם פה באתר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 01:38 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הוא פשוט כזה חמוד עם כל הבצלצלים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה 💩💩💩 אההה ובקשר לשרית חדד אני הנסיכהההה שתביא לך שמחההה 👸🏼👸🏼 ריינה תיזהרי ממני :))) -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
לי זה קצת מציק האמת דרך אגב רינג רק שתדע שאתה לא יכול שיהיו לך יותר מ-5 משני כינוי בדקתי זה לא ייתן לך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
זה היה מצחיק אבל אז מעצבן כי כל הודעה שנייה הייתה התחננות על זה ואני הייתי היחידה שלא זרמה -------------------- היא/את
|||||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנה, אני עוד לומד את המשחק. בגדול, את לוחצת בצד ימין למטה על ארבעת הריבועים, וזה נותם לך לבחור שלב. בכל שלב יש מטרה מסויימת, וברובם את חלק מקבוצה (כחולים) כאשר הכוונת שלך עומדת על חייל אוייב, את יורה אוטומטית. כדי להחליף רובה, לוחצים ארוך על ציור הרובה שלמטה בימין ובוחרים מתוך המלאי שלך. כדי לשדרג רובים צריך כסף שנצבר במהלך המשחק. כאשר את עומדת על רובה שנפל לחייל שנהרג, את יכולה לקחת אותו, עד סוף השלב (אבל סביר להניח שיגמרו לך הכדורים קודם) ברובה שלך יש לך אינסוף כדורים, ברובה שלקחת- מוגבל. ברור?
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |