![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:06 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הם ממש מחמירים. סבתא שלי בכלל לא שומעת מוזיקה, רוב הדודים שלי שומעים רק באירועים, מעט מהם שומעים כמה פעמים בשבוע. אבל אף אחד לא שומע כל יום או כל היום כמוני. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ולי יש אוזניות עליי 24/7 -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלת קיטבג היא החנון שבסוף היום שואל, המורה, יש שיעורי בית?
כדי שלא יהיה סיכוי שהוא ישכח מהם -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:07 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
התנועה עם האף, של מוגלי, התאימה לי בול למשפטטט!!! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
לילה טוב למי שלך לישון
מתי גם אני אלך לישון -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:08 AM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן פעם עשינו בנו"ד לילה שירים נוסטלגיים של פעם והדבר היחיד שהכרתי היה הרוק הישן שקישרנו וזה היה בזכות אמא -------------------- היא/את
|||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח כל כך מזדהה חברות שלי אשכרה... לא יודעות.... מי אלו... הביטלס או קווין... ואפילו לא...מאיר בנאי תחשוב שאצלן המוזרות שלי התבטאה בכך שאני שונאת עומר אדם/ נעה קילהה/ מרגי או אנא אערף ואוהבת אהוד בנאי חח חיות בסרט -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
אל תרדי עליי, אבל אני לא זוכר את זה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:09 AM
|
||||||
חייב להבהיר שזה נדיר רצח! -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
באמת? הנחתי שככה זה כולם... טוב לדעת. טוב, המשפחה שלי תמיד הייתה קיצונית, אז לא מפתיע אותי. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:10 AM
|
||||||
הרב שלי בכיתה ח', צו"ל, קרא לשאלת קיטבג "שאיילה איז טרייף" דהיינו, השאלה האם זה טרף או לא, גורמת לזה להיות טרייף. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:10 AM
|
||||||||||
זאת ליטרלי הרמה להנחתה ככ ברורה שאי אפשר להתעלם ממנה ובכל מקרה זה היה לילה נחמד עד שקישרת את שיר השפירצקלעך או משהו כזה והרסת את הכל -------------------- היא/את
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:11 AM
|
||||
חחחחחחחחחחחחחח אוי גדול תתארו לעצמכם מה דודים שלי אמרו כשהם ראו את כל הקעקועים שלי יש לי 17 קעקועים ויש עוד הרבה בתכנון לול כמעט רצחו אותי בבית של סבתוש היקרה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |