![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:20 AM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אצל החרדים ההובר חנון נקרא צול זה ההוא שהולך תמיד עם כובע וחליפה גם אם זה למכולת זה ההוא שיראה לבנדוד שלו שעשה קעקועים מקומות ששם כתוב שזה אסור הוא זה שיעזור לך לא לשמוע שירים שלפי דעתו לא טובים ולסיום... בדרך כלל הוא מלשין מניאק מרשם: לראות דחוף שבבניקים -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:21 AM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי, אני מאוהב בערבייה מוסלמית ורוצה לחזור לנצרות שאיתה גדלתי וחייתי עד גיל 21. אז לא מפתיע. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:22 AM
|
||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכהההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה זה הטמטום הזההההההההההההההההההההההה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:23 AM
|
||||||||
חחח. ראיתי קצת שבאבניקים, אם כי אני חייב לציין שעד כמה שזה ממש קרוב, ולמיטב ידיעתי עשה את הסרט יוצא בשאלה, אף סרט חילוני לא ממש יהיה יכול להבהיר מדוייק את הישיבישריות! ד.א. ההגדרה שבשבאבניקים אומרים לצו"ל היא: "חנון חרדי אדוק" ישלי כמובן המון פילוסופיות על המושג צו"ל... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:24 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ענת ברזילאי והשטויות שלה חחחחחחח -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:25 AM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזה שילך עם הכובע על הראש בתוך שקית סופרמרקט למרות שירוד גשם זלעפות? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
מעניין איך הדוד הצול הגיב כששמע שאחינו היהודי מאוהב במוסלמיה ורוצה ללכת לנצרות -------------------- *יהודה*
שונא את החיים וחושב שזה הדדי "אם יום אחד כולנו נשב בכלא על הורדת מוזיקה אז אני מקווה שיחלקו אותנו לפי ז'אנרים!" אני לא מאמין באמונות טפלות . זה מביא מזל רע . טוב, אז הייתי בפרישה, כנראה שאני (לא!) חוזר, לא מבטיח, לא שמישהו רוצה שאני יבטיח לו את זה, --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
כל המשפחה שלי כאלה וואי יש לי ריח ממש טוב מהידיים אבל לא יודע למה לא עשיתי שום דבר שאמור לגרום לזה אבל מה אכפת לי אני מסניף את הידיים שלי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
אתם משפחה של גרים? וחחחחח, כדי לפוצץ את הסיפור ביניכם, מספיק לי להראות לה משפט שכתבת באחד הדיונים, על זה שעל הערבים מותר להיות גזען... -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:27 AM
|
||||
רק רוצה להבהיר שמעולם לא הייתי צריך לעבור גיור כי אמא שלי יהודיה אז מבחינת היהדות אני נחשב יהודי אבל אבא שלי נוצרי ולפי הנצרות אני נחשב לנוצרי וגדלתי על הנצרות וחייתי כנוצרי רוב חיי והם מודעים לזה והוציאו אותי בכוח מהנצרות אז זה בסדר זה לא מזעזע אותם אבל להתאהב במוסלמית? אם הם ידעו אני בן אדם גמור -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:31 AM
|
||||||||||
אני טוען שצו"ל הוא אדם שמתנהג בצדיקות, אך לא עומד בכמה כללים בסיסיים. כגון: זה לא בא ממקום אמיתי אלא ממקום של צומי וכו', או שהוא מגזים-עובר את גבול הטעם הטוב, או שהוא חושב שמי שלא כמוהו הוא רשע ומנסה לתקן אחרים (אני לא מדבר על המקרה המדובר של קעקועים, שלדעתי זה כן לגיטימי להעיר בצורה נכונה, ואני לא מדבר על קרובי משפחה בכללי. אלא על... לדוגמא, להעיר ע"כ שהשני מברך בלי כובע. ולחשוב שרק הוא צדיק... ועוד כהנה כללים בסיסיים. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:33 AM
|
||||
ממש לא. המשפחה של אמא שלי יהודים אורגינל. סבתא שלי עם שורשים מקובה וסבא שלי עם שורשים מספרד, המשפחות שלהם עברו גירוש בגלל שהם בחרו להישאר יהודים ולא להיות אנוסים. אני נצר למשפחת עובדיה הספרדית. אבל אמא שלי התחתנה עם נוצרי (שגם אצלו המשפחה מאוד דתית ואדוקה) אז אני קצת נתקעתי באמצע. חחחחחחחח גם אם תגיד לה היא יודעת שאני ימני אבל לא עד כדי כך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:35 AM
|
||
אללה, שעה הזויה, ומחר שטייגען. אז ליל"ט
-------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:36 AM
|
||
לילה טוב לכם
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 02:37 AM
|
||
לילה טוב
כריס יהיו לי חלומות זוועתיים בגלל הסרטון הזה! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |