![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (102) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:36 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:37 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני בשיעור לשון
איך עוד לא לקחו לי את הטלפון, מסתורי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:37 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אני צריך להוסיף קישור להגדרות תוסף בחתימות שהוסתרו דאמט אין לי כח
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:38 AM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ אתה צריך פשוט לחסר את האלקטרושליליות, לא? למצוא הפרש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:40 AM
|
||||||||
אמממ כן, רק שאין לי שמץ מה זה אומר/איך עושים את זה, לא ממש הקשבתי בחלק הזה של השיעור -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:41 AM
|
||
פשוט יש לך מספרים בטבלה שמציינים את האלקטרושליליות
וקשרים נניח CH אז אתה צריך למצוא את ההפרש באלקטרושליליות בין הפחמן למימן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:42 AM
|
||||
אה זה הכל? סבבה חשבתי סיבכו את זה ממש או משהו תודהההה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:43 AM
|
||
אממ נראה לי אני לא בטוחה
אף פעם לא ביקשו ממני כזה דבר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:44 AM
|
||
אם את חושבת ככה זה בהחלט מספיק לי חחחחח
רגע אז קשר בין שני אטומים של אותו יסוד תמדי יהיה עם הפרש אלקטרושליליות של 0? נגיד C-C אז זה פשוט 2.5 פחות עצמו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:44 AM
|
||
יאפ
והוא אף פעם לא יהיה קוטבי בגלל זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:45 AM
|
||
סבבה נראה לי הבנתי
תודה רבה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:46 AM
|
||
בכיף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:52 AM
|
||
תראו יש לי מארף
היא מוסרת מארף לכם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:53 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 11:54 AM
|
||
שלום לךךךךךךךך;;
עריכה: אה, אז עכשיו כששני הנסייני בטא שלי פה, אני ארגיע אתכם ואגיד שבקרוב אני אוציא גרסה שאפשר לבטל/לאפשר בה כל פיצ'ר בנפרד דרך עמוד מיוחד לזה, רק צריך לעשות כמה דברים קטנים + לעצב את העמוד הזה וזה אצלכם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |