![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:37 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי לכוון אותו לכיוון העין, באמת כבר נמאס לי מהחיים
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:38 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשראיתי שהיא באמת רצינית הסתובבתי אליה במהירות ותפסתי לה היד שניה לפני שהיא דקרה את עצמה "השתגעת?" נהמתי עליה בשפתיים קפוצות "את ממש לא הולכת להתאבד פה. יש לך משפחה."
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:39 PM
|
||
"משפחה ששונאת אותי! משפחה הומופובית מגעילה!"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:41 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמטתי את ידי לא לפני שלקחתי את הסכין "את מבינה יותר מדי על מה את מדברת, אבל זו לא סיבה להתאבדות. את פה עכשיו ומה שאת צריכה לעשות זה להצליח להתקבל למבחנים".
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:42 PM
|
||
"מה זה יעזור לי? אני רק אשלח להם קצת כסף כל שנה ואני אברח מהארץ. מה שרק יפגע בי עוד!"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:46 PM
|
||
"אני ךא יודעת בשביל מה הגעת לפה, את זה את אמורה לדעת" דחפתי לה את הסכין ליד ובאתי ללכת. אבל אז עצרתי לרגע ובלי להסתכל עליה אמרתי "ואני גם חווה הומופוביות, הייתי שמחה לדבר על זה עם מישהו שמבין"
התחרטתי על מה שאמרתי מיד אחרי שזה יצא מפי. הילדה הזו סתם מעצבנת! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:47 PM
|
||
"הגעתי לפה בשביל להתרחק מהמשפחה המגעילה שיש לי"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:51 PM
|
||
"אז בואי תנו לאנושות הזדמנות להראות לך שיש המון אנשים שמקבלים אותך" צעקתי לה ובדיוק התחריתי בתחרות הבאה בתור שהייתה הכנת אוכל מדברים בסיסיים שיש בטבע.
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 21:03 PM
|
||
"אף אחד שאני מכירה, לא ביישוב שלי, ולא בבית ספר שלי, ולא בארמון הזה תומך בקהילה!"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 21:08 PM
|
||
רציתי לעודד אותה כי ידעי כמה זה קשה אבל התחרויות המשיכו ולא היה לנו זמן לנשום.
אחרי שעתיים של אימונים ומכשולים המדריכה חילקה לכולנו בקבוקי שתייה ואמרה לנו שאנחנו יכולות להסתובב כרצוננו בשטח ואחר כך יכריזו על הזוכים מקבוצת הבנים ועל הזוכות מקבוצת הבנות. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 21:47 PM
|
||
סתם הסתובבתי במקום, לא באמת היה לי אכפת אם אני אעבור.
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 22:02 PM
|
||
החזקתי אצבעות במתח שאעבור את זה.
נוי שאלה אותי אם בא לי להסתובב ולא היה לי אכפת, אז הלכנו יחד להסתובב ליד המזרקה הענקית שבחצר המלוכה. "מאיפה את בממלכה?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 22:41 PM
|
||
"מהדרום"
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 22:48 PM
|
||
"ממש רחוק מפה, בצפון כזה"
"אה מגניב" אמרתי "אז זה בטח פעם ראשונה שאת רואה את הארמון" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 22:57 PM
|
||
"לא"
"אחותי הייתה פה ובאתי איתה" -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |