![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 14:51 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא תסביר לי רגע למה אתה מדבר במקום נוי?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 15:08 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מדבר כנוי
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2020, 15:12 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ סבבה
---------------- "אה נחמד. איך היו לך המבחנים?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 20:37 PM
|
||
"היה קל מידי."
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 20:41 PM
|
||
"צודקת, זה מוציא אותנו רכרוכיות מדי וזה מעצבן אותי"
בדיוק אז עבר משרת של הארמון וקרא לכולם להתאסף כדי שיכריזו על מי שעובר לשלב הבא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 20:57 PM
|
||
"הו מכריזים!"
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 20:59 PM
|
||
"בהצלחה" לחצתי על ידה והלכתי לאן שכולם עמדו וחיכו בלחץ.
הנסיך הגיע והחזיק בידו ארבעה פתקים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:49 PM
|
||
עכשיו אני חוזר להיות עמית
----------- אני ללא הייתי ממש בלחץ. ראיתי איך האחרים פישלו -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:52 PM
|
||
👍
------------ למרות שהייתי בטוחה כמעט בוודאות שאתקבל הייתי בלחץ. הנסיך בלבל קצת בשכל ואז בחר שני בחורים. לאחד קארו ליאב ולשני שגיא ושניהם היו נראים די פוצים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 21:56 PM
|
||
החזקתי אצבעות שמהעצבנת תעוף
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 22:01 PM
|
||
החברה של הנסיך נעמדה לידו בחיוך ופתחה את שני הפתקים.
"עמית! כל הכבוד! עברת לשלב הבא!" אוף גם כן! עכשיו אצטרך לסבול אותה "הילה! גם את עברת לשלב הבא! כל הכבוד לשתיכן" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 22:07 PM
|
||
"אוףףףף"
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 22:10 PM
|
||
חייכתי חיוך רחב ולחצתי ידיים לכמה בנות שלחצו לי
ראיתי בזווית העין שעמית עם השיער הכוחל נראית עצבנית פפפ -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 22:11 PM
|
||
התחיל לרדת גשם ודאגתי כי המחליק יהרס ושיער כחול מתולתל זזה לא יפה לדעתי
"אמ... אפשר להיכנס לארמון? אני מרגישה מבול מתקרב" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 26 2020, 22:13 PM
|
||
"האמת היא שעכשיו אתם צריכים להגיע לכאן" אמר הנסיך וקרא לארבעתנו "והגשם דווקא הגיע בדיוק בזמן למשימה הבאה שלכם"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |