![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:22 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקרבתי בהתרגשות לכל הקבוצה. היו שם איזה חמישים נערים ונערות בגילי. פתאום התחלתי לפחד קצת... מי אמר שדווקא אני מבין כל מי שפה אצליח לעבור את המבחנים?
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:24 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היי, את יכולה לספר לי הכל."
"זה פחות אני. אני לא משתפת אנשים. אני מעדיפה להתבודד" -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:26 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיפשתי במבטי את השיער הכחול של ההיא אבל לא ראיתי אותה.
אוח היא כל כך.... ארג.. טוב, בחירה שלה הנסיך הגיע אל הקבוצה וחייך לכולם. ההיא שישבה לבד במכונית שלנו כמעט התעלפה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:29 PM
|
||
"טוב... תנשמי עמוק כי כל הנערות באות לפה לתדרוך רק לנשים ושיבוץ"
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:31 PM
|
||
התאפקתי לא לנחור בבוז.
"היי לכולכם" אמר הנסיך בקול מקסים מדי "אני שמח שהצטרפתם לכן, ומבקש מכולכם להתחלק לקבוצה אחת של נערים וקבוצה אחת של נערות." ידעתי שזה מה שיהיה אבל התקוממתי על זה קצת. למרות זאת עשיתי כמה שהוא ביקש ונשארתי בקבוצה קטנה של 10 בנות כשמולנו 40 בחורים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:33 PM
|
||
נשמתי נשימה עמוקה, פשוט לא להסתכל עיניים ולהיות מרוחקת, לא כזה קשה
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:38 PM
|
||
הנסיך הסתובב אלינו.
"היי לכן, כל כך שמח לראות שהצטרפתן! כרגע אתן תלכו אחרי איה" הוא הצביע על בחורה יפה שעמדה לידו "היא תלווה אתכן אל האורוות המקסימות שיש לנו פה ושם תעברנה שיבוצים" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:40 PM
|
||
שהן הגיעו נמנעתי מהסתכלויות
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:41 PM
|
||
ראיית שהשער הכחול כבר נמצאת שם והיא הייתה נראית די פגועה ומרוחקת.
התעלמתי ממנה, למרות שזכרתי שברכב הבטחתי לה שעוד אגמור איתה חשבון... הרמתי את ידי בלי לשים לב אל החתך בלחיי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:42 PM
|
||
לא אכפצ לי עם הזאתי המעצבנת תהרוג אותי, אני דווקא אשמח לזה
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:45 PM
|
||
"ביי בנות, בהצלחה" אמרה איה היפה וחזרה אל הנסיך, הייתה לי הרגשה שהם בני זוג.
בחורה אחרת עכשיו נגשה אלינו, היה לה שיער שחור כמעט כמו שלי וחיוך נעים. "אתן מוכנות?" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:46 PM
|
||
"לא.." מילמלתי
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:51 PM
|
||
צחקקתי לעצמי כשראיתי את תגובתה.
היא הובילה אותנו אל תוך האורוות וביקשה מכל אחת להיעמד ליד סוס. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:51 PM
|
||
נעמדתי ליד סוס שחור שנראה בודד
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:54 PM
|
||
פתאום קלטתי שאני כל הזמן מסתכלת מה ההיא עושה.
די! מלמלתי לעצמי וניסיתי להתרכז במדריכה. נעמדתי ליד סוס חום עם כתם לבד גדול במצח וצמות ברעמה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |