![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:56 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"היי לך" לחשתי לסוס
זה אמנם מגוחך אבל סוסים יותר אבל הרבה יותר נחמדים מבני אדם -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 22:59 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא מגוחך חח 😁
-------- הסתכלתי בכוונה לצד השני כדי לא לראות אותה. עצבן אותי שעניין אותי להסתכל עליה. "כל אחד מהסוסים פה הוא סוס שלא עבר אילוף כלל וכלל" הסבירה המדריכה "זה אומר שהם די מסוכנים לרכיבה" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:00 PM
|
||
שמעתי מסוכן התעוררתי. בחרתי בסוס הנכון
"היי... מה קרה?" הסוס החזיר לי צהילה -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:04 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כפי שאתן יודעות, בלצאת מטעם הממלכה למסע זה אומר לקחת בחשבון דברים מאוד מסוכנים שיכולים לקרות לכן, ולכן אנחנו רוצים לבחון כיצד אתן מסתדרות עם הרכיבה"
"אני רק מזכירה. בכל שלב של הבחינות תיפסלנה שתי בנות, ככה שבסופו של דבר תישארנה שתיים והן תצטרפנה לשני הבנים שניצחו גם הם בבחינות הבנים, ומתוכן יבחרו שניים שיצאו למסע" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:06 PM
|
||
הבנתי שהסוס אוהב אותי אז ליטפתי אותו בעדינות
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:07 PM
|
||
למזלי הייתי טובה מאוד ברכיבה על סוסים, במיוחד פראיים.
ליטפתי את הסוס שלי וחשבתי כמה הוא יפה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:08 PM
|
||
במרחק ראיתי את המעצבנת מלטפת את הסוס והוא ןא אוהב את זה.
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:13 PM
|
||
"מי רוצה להתחיל?"
היססתי אם להרים את ידי או לא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:14 PM
|
||
הרמתי את ידי
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:16 PM
|
||
החלטתי לחכות לתור הבא, משום מה רציתי לראות איך היא מסתדרת עם זה.
מישהי נמוכה עם שיער מתולתל חום הצביעה גם. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:18 PM
|
||
עליתי על הסוס לאט ובזהירות, אני מבינה מה זה פלישה למרחב האישי.
למזלי, הוא רק צהל -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 23 2020, 23:21 PM
|
||
רכבת פעם על סוסים?
---------------------- שיחקתי בצמות של הסוס שלי בזמן שצפיתי בשיער כחול ובשנייה עולות לסוסים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 08:33 AM
|
||
רכבתי על פונים
--------------\--------- ליטפתי את הסוס בעדינות ולחשתי לו: "הכל בסדר חמוד... נעשה את זה ביחד" -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 13:58 PM
|
||
יאא נחמד! ממש מתאים לך לרכוב!
--------------- ראיתי שהיא מתנהגת בחכמה עם הסוס. "מה שמותיכן?" שאלה המדריכה אותה ואת הנערה השנייה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:09 PM
|
||
"עמית..."
האחרת אמרה שקוראים לה נוי -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |