![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:12 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אוקי אז עמית ונוי. יש פה מסלול של קונוסים ואתן צריכות לעשות סלאלום עם הסוסים בלי להשתמש בשוט"
--------- סלאלום זה שעושים שמיניות בין עמודים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:14 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע אני יודע
-------------\------- התחלתי לזוז, הסוס קצת פחד שאני אשלוף שוט וארביץ לו, אבל אחרי כמה זמן הוא סמך עליי ועשינו את זה ביחד. בלי בעיה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:16 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי שהיא מסתדרת יופי עם הסוס.
אוף! די לחשוב עליה! היא מעצבנת נורא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:21 PM
|
||
ירדתי מהסוס ונשמעו מחיאות כפיים
*הסמקה* *הסטת מבט* -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:22 PM
|
||
התאפקתי לא לצחוק בקול רם מדי. היא אמנם שחקנית טובה אבל בשבילי היא די שקופה...
"מי רוצה הבאה בתור?" הרמתי את ידי ועוד נערה מיד אחרי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:23 PM
|
||
לא התעניינתי אז הלכתי והסתתרתי בין החציר
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:26 PM
|
||
"קדימה תעלו על הסוסים"
עליתי על הסוס בקפיצה ונשענתי כדי לטפוח לו על הצוואר "אני הילה, היי" נופפתי לכולן ולנערה שעלתה איתי שאמרה ששמה קרן. עשינו את מכשול הסלאלום והסוס היה ממושמע. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:28 PM
|
||
חשבתי לעצמי
לאיזה נערה קוראים נוי נוי זה יופי והיא ויופי רחוקים שנות אור אחד מהשני -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:31 PM
|
||
לול. זה כמו שרוב היפות הן מכוערות (רוב! לא להיעלב אם קוראים לך יפה אולי)
---------- קפצתי מהסוס ונתתי לו לאכול חטיף קטן שהמדריכה נתנה לי. אחרי שכולן עשו את המכשול היא נתנה לנו זמן חופשי עד שתבחר את שתי הבנות שנפסלו בשלב זה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:35 PM
|
||
הצילו למה שיקראו לי יפה
------------- הוצאתי לעצמי את הלק השחור ותיקנתי חלקים שהתקלפו וגם הוצאתי את המראה שלי והקנתי לעצמי פרצוף שאנשים לא יעזו לדבר איתי אם מישהו יעז הוא גמור -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 19:36 PM
|
||
לדעת חחח
--- חיפשתי מישהו לדבר איתו אבל כולן היו נראות ממש מעצבנות ודברו כל הזמן על הבנים החתיכים. החלטתי ללכת לראות לבד איזה מכשולים נתנו לבנים. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:00 PM
|
||
הלכתי בשקט לכיוון המבחנים של הבנים והתכוונתי לעשות את המבחנים שלהם גם
משעמם מידי מזל שיש לי שיער קצר עשיתי כאילו יש לי שיער קצוץ חשמלי כובע צבעתי את הגבות שלי ועכשיו נראתי כמו גבר -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:01 PM
|
||
"היי" אמרתי למדריך של הבנים כשראיתי שלהם נתנו תחרויות ריצה, הרמת משקלים, שכיבות שמיכה וציד "גם לנו יהיו את התחרויות האלו?"
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:04 PM
|
||
הצטרפתי לאלו שצדו
"מזל שאלו לא חיות אמיתיות" מילמלתי טוב רגע כל הבובות חיות מתו לקחתי בחזרה את הסכין וסידרתי את השיער והורדתי את האיפור מהגבות וכולם הסתכלו עליי במבט מופתע "זה שאני מישהי לא אומר שאני חלשה" ואז הלכתי -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 20:07 PM
|
||
"לא אמר המדריך "לכן יש דברים אחרים"
"אני דורשת להשתתף בתחרויות של הבנים!" אמרתי ולא היה אכפת לי שכולם צחקו "אני חזקה מספיק וצדה מגיל שלוש, אין סיבה שלא תתנו לי להצטרף!" "את סתם תפגעי מזה מאמי, פשוט תח-" המדריך רצה להגיד לי ללכת אבל אז הגיע לשם הנסיך שראה שמשהו לא בסדר. הוא הביט בי בצחוק "את יכולה לנסות אם את מאוד רוצה, אבל לא על אחריותנו אם את לא מצליחה וקורה לך משהו" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |